soprano Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Swoją drogą to nie musisz się już tą domeną przejmować. Dzięki informacjom zawartym w tym temacie (domena, keyword) za kilka chwil strony może już nie być w indeksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 skoro sa negatywne wpisy na forach to znaczy ze z seoadderem jest cos nie tak. Tyle w temacie HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 @golum: trochę nieaktualne informacje Pan posiada, drogi Panie - "PROMOCJA! Przy zakupie programu pełna konfiguracja dla jednej wybranej strony GRATIS!" Źródło - seoadder.info Jako, że zostałem wywołany do tablicy: - jeżeli oferujecie konfigurację gratis, to dlaczego początkujący mają takie problemy i nie informujecie ich o tym? - informacje może mam nieaktualne, strony nie czytałem. Jednak dzwoniła do mnie przemiła Pani, jak nie skończyłem konfigurować jednego projektu (bo zająłem się czymś innym) z propozycją pomocy (o ile dobrze pamiętam za 100 zł). Ucięliśmy sobie miłą pogawędkę i na tym się skończyło. Stąd piszę, że można zlecić konfigurację za "duże PLN" - samego programu nie oceniam, bo to jest kolejne narzędzie, które może pomóc w pozycjonowaniu pod warunkiem używania z głową - nie wiem czy ten fragment "No ale lepiej wypisywać na forach niesprawdzone opinie. A najlepiej anonimowo." również się dotyczy mojej wypowiedzi, jednak pojęcie anonimowości w odniesieniu do mojej osoby, jest nieco na wyrost A tak na marginesie, to w jednym poście widzę kilka zaprzeczeń. Bo "drogi Panie" jak rozumieć to: Problem do rozwiązania, jednak nie kontrolujemy programów naszych klientów i ciężko sprawdzić, co jak i czemu ktoś sobie ustawił. w zestawieniu z tym fragmentem: 1. Program posiada Pan od 2012-10-03. Po dwóch tygodniach ciężko oczekiwać oszałamiających efektów z katalogowania.2. Pozycjonowana strona ... z keyword ..., z celem na google.com i ogólnie anglojęzyczne, przy pozycjonowaniu polskimi katalogami, katalogowana od dwóch tygodni - no do TOP 3 to raczej nie wejdzie. 3. strona - ... - keyword .... Exact match domain. Ostatnia zmiana algorytmu "karze" EMD obniżeniem pozycji. 4. Raz Pan pisze, że Adder nie działa, innym razem - że obniża pozycję. Albo jedno, albo drugie. 5. Z domyślnych ustawień w Pana programie "ktoś" przestawił zadanie w ciągu doby, katalogowania z "do skutku" ( każde odpalenie CRON ) na "raz na 24 godziny". Odpalając program raz na minutę w ciągu doby, ciężko oczekiwać poprawnego katalogowania. 6. Konfiguracja ... została wprowadzona i jest poprawna w programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.k Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Pozycjonowana strona www.***.eu z keyword *** Nie chce nic mówić, ale gdyby mój dostawca oprogramowania upublicznił takie informacje, to już by dostał odpowiednie pismo od prawnika Pozdrawiam, Piotr K. Zobacz eleganckie szablony dla swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 No i zmienic bys musiał prawnika, bo autor tematu sam podał te dane - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adder8 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 @golum - Nie kontrolujemy = nikt codziennie się nie loguje do programów klientów. Coś nie działa - mail, telefon, chat online, możliwości kontaktu jest wiele. Od razu po tym, jak zobaczyliśmy ten temat, support skontaktował się z klientem. Jednak skuteczniejszym jest, jeśli coś nie działa, skontaktować się z pomocą techniczną, a nie czekać, aż ktoś wyłapie spośród kilku tysięcy klientów tego jednego, któremu coś nie gra. @piotr.k - polecam czytać temat od początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Może zrobię mały offtopic, ale wrzucę tutaj moje 3 grosze. To że użytkownik upublicznił te dane to jego błąd, ale support nie powinien ich powtarzać, a jeśli byłby naprawdę dobry to zasugerowałby klientowi ukrycie tych danych. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.k Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Adder8 fakt mój błąd, przepraszam zakręcony ale to nie powód do zmiany prawnika jeszcze natomiast mimo to, że nie wszystko doczytałem, to dla odmiany blackpress.pl ma rację Pozdrawiam, Piotr K. Zobacz eleganckie szablony dla swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 hmmmm... to koledzy z Enterso teraz tak dokładnie mogą sobie przeglądać wszystko, co się robi za pomocą Addera 8? fajnie... Jakby dostawca softu bez mojego upoważnienia i wiedzy wszedł na moje konto, a jeszcze do tego napisał sobie na forum tym czy innym jakiekolwiek informacje związane z tym, co tam znalazł.... (...) <wyciąłem właśnie całe to niecenzuralne słownictwo, które miało się tu znaleźć> Zatem potencjalny Kliencie: przemyśl to kilka razy, zanim zdecydujesz się na ten soft albo może od razu zleć całą akcję marketingową swojej bezpośredniej konkurencji efekt powinien być podobny, a pewnie mniej kosztowny Serdecznie pozdrawiam Enterso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Przyszła mi dziś wyjątkowa, jak zapewne wielu innym "szczęśliwcom", oferta na "Program do pozycjonowania": "Zachęcamy do zapoznania się z ciekawym produktem, jakim jest Program do pozycjonowania stron internetowych Adder8 Pozycjonowanie stron internetowych jest teraz najskuteczniejszą i najtańszą metodą reklamy w internecie. Każdy odbiorca poszukując wiadomości o produkcie będzie szukał w wyszukiwarce Google – jeśli Twojej strony nie ma na pierwszych stronach rankingu, szansa, że ktoś ją odwiedzi jest zerowa . Aby nie wydawać majątku na usługi pozycjonowania, dowiedz się więcej o naszym programie który automatycznie wypozycjonuje Twoją stronę. Aby otrzymać ofertę, jak tanio i bezpiecznie wyprowadzić stronę na wysokie miejsce w Google, KLIKNIJ TUTAJ Nie chcę otrzymywać wiadomości. Wypisz mnie z tego mailingu." Ale pewnie oferta doszła zgodnie z prawem (niczego nigdy u nich nie kupowałem/zamawiałem) więc jest O.K? Na tych internetowych śmieciarzy nie ma siły? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aromat Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Wybaczcie, ale odgrzeję temat... W ogóle rzadko piszę, zacznie częściej czytam, a nie trafiłem na wątek co by pasował... Lat kilka temu popełniłem zakup tegoż "programu" i nawet nie pamiętam z jakim skutkiem )) A wracam do tematu, bo zaoferowali mi wspaniałomyślnie za darmoche nową wersje. I jak ten laik łyknąłem Niestety szału nadal nie ma mimo upływu lat, choć to tłumaczy tą "zajebistą" ofertę. Także nie wiem jak inni, ale chętnie dowiem się co tam na ten czas z tym czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.