Skocz do zawartości

Artisteer 4 - wasze opinie na temat SEO itp.

expert
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W ostatnim czasie wyszła najnowsza wersja automatycznego generatora stron internetowych Artisteer 4. Właśnie tym programem chciałbym sobie tworzyć w szybki sposób tematyczne serwisy, które będą miały unikatowy content oraz grafikę (szablony pod WP lub HTML).

Czy są jakieś problemy z pozycjonowaniem serwisów, które zostały przygotowane Artisteer-em?

Czytałem, że ludzie z branży SEO używają ich do budowy zaplecz. Widziałem nawet strony firmowe, które zostały tym programem zbudowane i wypozycjonowane. Czyli Artisteer jest chyba ok.?

Każdy komentarz mile widziany ;)

ja tam sobie wersję 3 chwalę chociaż spotkałem się z opinią ze ma za dużo kodu html

strony z mojej stopki robił artisteer, oba katalogi to własny soft + aristeer (+ małe przeróbki dla wpisów)

wersji 4 nie znam jeszcze a jak kupię to odpiszę w tym temacie

zaczynałem o wersji 2.6 -> https://kalkulator.pinos.pl/kalkulator.php (to strasznie ciężki soft) przejście na 3 było dużym postępem, mam nadzieję że przejście z 3 na 4 będzie również postępem :)

Czy są jakieś problemy z pozycjonowaniem serwisów, które zostały przygotowane Artisteer-em?

Witaj, sprawdziłem.

Artisteer = szablon, resztę da się uzupełnić treścią, wtyczkami, pluginami, komponentami...itd.

Polecam samodzielne sprawdzenie softu, takie działanie pozwoli na doświadczenie "na własnej skórze" co i jak.

Teoretyków i krytyków jest mnóstwo, sprawdź i zdecyduj.

Katalog firm: Katalog firm Polska

Strony inernetowe Wrocław: strony w dobrej cenie

Używam softu 2 lata. Pierwszą wersją, którą miałem był Artisteer 2.

Generalnie program generuje za dużo kodu i html i css, ale taki urok półautomatów.

Zaletą jest, że w ciągu godziny jesteś w stanie wygenerować kilkaset unikalnych tempatek do wielu platform. Z ciekawszych: Wordpress, Joomla, Drupal, Blogger, Moodle i oczywiście czysty html, co może szczególnie się przydać osobom, ktróre oszczędzają na hostingu i wrzucają stronki na darmówki, gdzie często nie ma SQL.

Odnośnie pozycjonowania, to jest program który generuje tylko szablon, więc nie ma to specjalnie wpływu na seo. Bo optymalizacje załatwiasz wtyczkami i odpowiednią konfiguracją oprogramowania.

Ściągnij demo, jest w pełni funkcjonalne, tylko na grafikach pozostawia znak wodny.

• 3 tygodnie później...
Ponadto kupiłem jeszcze do stawiania szybko stron Serif WebPlus X5.[/color]

Jak ktoś chciałby klucz programu w wersji angielskiej, to mogę udostępnić linka do zakupu ze strony producenta za 15 euro. ]

Poco płacić 15 EU jeśli ten sam soft w tej samej wersji, również dla zastosowań komercyjnych byl w czasopiśmie 2 miesiecy temu za 6.99 zł. Mam zainstalowanego ale są lepsze generatory do takiego typu stron.

Edytowane przez MaxPan

Poco płacić 15 EU jeśli ten sam soft w tej samej wersji, również dla zastosowań komercyjnych byl w czasopiśmie 2 miesiecy temu za 6.99 zł.

Mylisz się, masz ten soft owszem w pełnej wersji... ale "starter" ;)

https://www.pcformat....ie/91/na-plycie

Są różnice i to dość, stater ma ograniczenia.

są lepsze generatory do takiego typu stron

Na przykład?

:)

Edytowane przez expert