mental Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nawiązując do ostatniej nagonki na sieci CPM, udostępniam Wam kawałek maila, którego właśnie dostałem od Novem.pl. Myślę, że niektórych ta wiadomość ucieszy ;-) Od dziś każdy Wydawca posiadający stronę internetową może zgłosić ją również do sieci Novinet. Aby zacząć zarabiać w modelu CPM wystarczy, że: 1. Zalogujesz się się do Panelu Wydawcy, 2. Klikniesz w przycisk 'Chcę dołączyć do sieci Novinet', który przekieruje Cię do panelu Novinet, 3. Pobierzesz kod FloorAd i rozpoczniesz emisje. Po przyłączeniu do sieci Novinet możesz również zgłosić nowe strony, na których chcesz emitować reklamy. Zwiększ swoje zyski i dołącz do sieci Novinet! Z kontekstu i baneru na stronie Novinet można wyczytać, że format reklamy to FloorAd (warstwa z reklamą, przylegająca do dolnej krawędzi), a gwarantowana stawka za 1000 wyświetleń to 0,22 PLN (pewnie można i więcej - trzeba będzie poczekać na opinie użytkowników). Osobiście nie testuje, także proszę nie pytać o spostrzeżenia, opinie etc. Edit #1: W związku z dużą ilością zapytań nt. wyglądu reklamy, załączam Wam screen poglądowy: https://screener.tk/f/o/f/kVrJE.png Edit #2: Rejestracja: https://novinet.pl/wydawcy/rejestracja/ ew. można zintegrować swoje konto poprzez Novem.pl KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja to przed chwila wrzuciłem na dwie strony, chociaż czuje, że użytkownicy mnie "zjedzą" za taką reklamę Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A mógłbyś przesłać mi na PM link do strony z tą reklamą? Chce mniej więcej zorientować się, jakie są jej wymiary oraz jak działa Ogólnie oferta nie byłaby zła, jeśli zlicza statsy dokładnie i nie zlicza 1 ip / 24h czy czegoś w tym stylu. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 U mnie reklamy już zaczęły się wyświetlać Statystyk na razie nie ma, pewnie generowane są na koniec dnia. Stawka 0,22 zł (netto?)/1000 wyświetleń nie jest jakaś piorunująca szczególnie, że jest to reklama na warstwie więc mam cichą nadzieje, że jednak stawki będą wyższe. No nic, będę wyświetlał je przez kilka dni i zobaczę czy będą na tyle opłacalne aby pozostały na stałe Alternatywą są obecnie reklamy adkontekst na warstwie, które też dość ciekawie wyglądają (jeszcze nie miałem przyjemności ich testować, jednak i na nie przyjdzie kolej). Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dzięki za link. Jak już dowiesz się o stawkach, napisz koniecznie, bo jestem bardzo ciekaw Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Statystyk na razie nie ma, pewnie generowane są na koniec dnia. Statystyki w czasie rzeczywistym - szczegółowe statystyki prowadzonych kampanii możesz na bieżąco obserwować w udostępnianym przez nas panelu. Panowie, a gdzie tam na stronie novinet.pl jest napisane, że płacą za odsłony bannera (CPM) ? Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @wmp3 https://partner.novinet.pl/img/zwieksz.swoje.zarobki.png KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jaki jest rozmiar tych reklam? Mógłby ktoś podać linka do strony gdzie jest reklama od nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 mental jak możesz daj jeszcze link do rejestracji Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivellios Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @Qler przecież to wystarczy wejść na ich stronę i się pięć sekund rozejrzeć... wszystko masz podane pod nos novinet.pl -> wydawcy -> formy reklamowe i dostajemy to: https://www.novinet.pl/wydawcy/formy/ Lenia w dupska wyplenić... Radio Paranormalium - audycje o tematyce paranormalnej, ezoterycznej, konspiracyjnej, UFO, żywy folklor, itd. A tutaj coś o moich projektach i ogólnie o mojej aktywności w sieci. Zapraszam też do odwiedzenia serwisu kryptozoologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 W pierwszym poście załączyłem screena z reklamą, także można spokojnie zobaczyć jak ona wygląda KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A zlicza wam statystyki w czasie rzeczywistym? Mi niestety nie, as parę reklam widziałem. Ogólnie mam wrażenie że są ograniczenia ilości emisji reklamy dla danego IP. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ja już zainstalowałem takie coś nawet fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnymnemo Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 0,22zł za 1000 wyświetleń? Haha, jakieś 3/4 zwykłych bannerowych cpmów daje lepsze stawki. Może te inwazyjne reklamy z takimi stawkami by się przyjęły, ale w Rumunii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ale Polska sieć, !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.