Skocz do zawartości

Zapytanie o mieszarki synonimów

Dostawca Treści
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

czy możecie mi polecić darmowy program/skrypt mieszarkowy, który po wrzuceniu tekstu z synonimami wyświetli minimalną i maksymalną ilość znaków w tekstach wylosowanych?

Właściwie nie potrzebuję generować tekstów, tylko znać zakres ilości znaków. Piszę czasem dla Klientów teksty z synonimami i przydałaby mi się możliwość sprawdzenia.

Wiem, że w SeoLeniwcu jest taka opcja, ale ich demówka trwa tylko 15 dni.

Jakieś inne propozycje - za darmo, na stałe i z zakresem znaków po wymieszaniu?

Edytowane przez Dostawca Treści

Ahh - chodzi Ci o porządne teksty na strony www? Pewnie, zapraszam. Wybierasz te bardziej informacyjne czy z soczystą dawką perswazji?

Nie ma panie kolego zgodności w tym co piszesz

@{Tworzę|Piszę|Przygotowuję} czasem dla Klientów teksty z synonimami i przydałaby mi się możliwość sprawdzenia.

@ Wiem, że w SeoLeniwcu jest taka opcja, ale ich demówka trwa tylko 15 dni.

Powiem ci w ten sposób - policz sobie ręcznie ! Masz za darmo i na stałe ....

• Like 2

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

SpinnerChief ma na pewno zliczanie słów po wygenerowaniu i jest darmowy.

Nie używam aktualnie a nigdy mnie to nie interesowało, tak więc nie wiem czy jakoś można włączyć pokazywanie min i max wartości.

Arve_lek jest ekspertem od niego - https://seo-z.pl/spinnerchief/ więc zajrzyj na jego blog i dopytaj może jest taka opcja ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

@Mion - mam nadzieję, że dobrze się bawisz, życzę powodzenia, jeśli sam stosujesz tę taktykę :)

@Lucky, Straseusz - dzięki za konkretne odpowiedzi. SeoLight ma poszukiwaną opcję, Spinnera też sprawdzę.

Jak dla mnie sprawa zamknięta.

Ahh - chodzi Ci o porządne teksty na strony www? Pewnie, zapraszam. Wybierasz te bardziej informacyjne czy z soczystą dawką perswazji?