Robbieriviera Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Poczekaj jeszcze miesiąc dołóż 200 PLN, powinien wejść Google Nexus 7 w cenie 899 PLN w promocji ma być w jednej sieci na R - nieoficjalne info, ja kupuje 4 dla całej rodziny jak tak będzie Co to za sieć na R? jak ma być w takiej cenie to ja też kupuje tutaj więcej info: https://www.komputers...y-juz-dzis.aspx a ze swojego źródła wiem, że będzie jeszcze promocja specjalna przed mikołajem https://www.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/asus-google-nexus-7.bhtml?link=prod#opis Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melbi Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 a czy ktoś mógłby mi polecić jakiś fajny, kobiecy tablet?? Przede wszystkim musi być wytrzymały, żebym bez obaw mogła go schować do torby, w której jak każdej kobiecej torebce można znaleźć wszystko - w moim przypadku nawet śrubokręt Mam ograniczony budżet - ok. 1000 zł. Byłabym wdzięczna za konkretne propozycje - zależy mi na czasie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 a są jakieś godne polecenia tablety na kartę SIM (żeby był net z Play np.) oraz ekranem 10.1 IPS, BT i dual core? za dużo tego situ na allegro i necie, nie wiadomo na co się zdecydować... Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Albo Ipad albo Samsung galaxy tab. Sam w tej chwili piszę z galaxy tab 2 ekran 7 cali i mogę śmiało ci go polecić. Wersja z samym wifi kosztuje 880 do 1000 zł, natomiast wersja z 3G to koszt 1300 do 1800 zł. Jeśli chodzi o przeglądanie stron to 7 cali w zupełności starcza, gry i aplikacje chodzą płynnie. Moźna oglądać filmy w hd, które wyglądają świetnie. Android 4 jest naprawdę dobrym os. Bateria starcza od 7 do 10 h pracy. Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webdesigner Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Rowniez pisze i polecam samsung galaxy tab 2 7". Klimatyzacja Lubin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 hmm jednak będzie trzeba poczekać i samsung galaxy tab 2 10" kupić. Będzie na dłuższą metę przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja czekam do świąt, może wyjdą już też jakieś tablety z windowsem albo będą fajne promocje i zrobię sobie prezent pod choinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tu jest spis tabletów z Windows 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 wyglądają super ale cena zaporowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 @fortunately102 Drogie trochę . Za tablet nie wiem czy warto jest płacić w moim przypadku i do moich celów ponad 2 tysiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ale masz w wielu przypadkach tableto-laptopa + z tego co wiem Office 2013 w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja tam potrzebuje coś 7-10" do czytania i przeglądania neta, takie tableto-laptopy to mi nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Oceńcie, który lepiej wybrać: https://www.aliexpress.com/item/Sanei-N10-Dual-Core-3G-Version-10-1-Android-4-Qualcomm-1-6GHz-GPS-Phone-Call/640955719.html https://www.aliexpress.com/item/10-1-OEM-Window-N101-16GB-Dual-core-RK3066-1-6GHz-with-3G-wifi-bluetooth-capacitive/605105422.html ?? Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 kupiłem galaxy tab 2 7.0 i z czystym sumieniem mogę go polecić Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Odkopię trochę temat, bo właśnie rozglądam się za jakimś 10 calowym do 1k a zupełnie się na tym nie znam no i nie wiem, czy lepiej kupić w sklepie w PL na fakturę bo odliczę sobie VAT i wrzucę go w koszty, czy jednak od chińczyka bezpośrednio. Może ktoś kupował coś ostatnio i może polecić? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.