Skocz do zawartości

Seostation i moja pozycja w bing

5parkiet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

sprawdzając pozycję mojej stronki w seostation.pl zauważyłem, że nie wyświetlają się moje pozycje w wyszukiwarce bing. Może ktoś wie czym to jest spowodowane ?! Oczywiście wcześniej widniały one na stronie.

Kompleksowe usługi  cykliniarskie: Cyklinowanie i  układanie parkietu we Wrocławiu i okolicach.  

Bez podania adresu strony raczej nikt nie będzie w stanie Ci odpowiedzieć ;-) Jeśli chodzi o tę ze stopki to napisz, czy sprawdzasz pozycje na frazy linkowane z niej czy jakieś inne.

Z tego co widzę u siebie to Bing dość szybko reaguje na nowe linki, ale także na iich brak przez dłuższy okres. Linkowałeś ostatnio mocniej swoją stronę czy przez dłuższy czas nie dostawała nowych linków?

• Kurs SEO wideo — poziom: dla początkujących; premiera: 8 września 2025 r.

• 2 miesiące temu...

Jak teraz wyglądają pozycje Twojej strony? Wprowadziliśmy ostatnio sporo zmian, a z tego co pamiętam to po Twoim poście również sprawdzaliśmy, czy w Bingu pobiera prawidłowo pozycje.

Dodałam przed chwilą Twoją stronę na swoim koncie i widzę w Bing 8. pozycję dla "cyklinowanie wroclaw" i 1. dla "montaz podlogi wroclaw".

• Kurs SEO wideo — poziom: dla początkujących; premiera: 8 września 2025 r.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności