slaymer Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 sedzia dobry w 2 rundzie ;d Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Mamy farta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Perfekcyjny box - takiego Adamka chcemy oglądać, Gratulacje. Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 I mamy TKO w 5 rundzie dla Adamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Piękna walka. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Teraz tylko Wach przed nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Niepotrzebnie to przerwał "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 W sposobie walki Adamka widać dokładnie szkolę Gmitruka. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 jak dla mnie potwierdził tylko ze nie ta waga nie ma siły w łapach, żeby przewracać tych chłopów z ciężkiej, ale technicznie - wiadomo, bardzo dobry Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 No tutaj bym polemizował... Raczej szkoła amerykańska. Lewych prostych jak na lekarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 No i Adamek utrzymał pas wschodniej Grenlandii... +1 dla freestypera za adres stronki... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Się czepiasz... Ważne, że przetarcie z wielkim jest. Od zawsze uważałem, że takich walk powinien stoczyć ze 20, by startować o pas. Jest na półmetku + 10 kg więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Vitali Klitschko vs. Manuel Charr Wygrał w 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Dobry dzień dla sportowców polskich: Adamek=zwycięstwo Gollob=zwycięstwo 35 medal na paraolimpiadzie=więcej niż "normalni"-zwycięstwo Khalidow (wiem, wiem... ale walczy jako Polak)=zwycięstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.