DFAG Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Test Bing vs Google a wam jak wyszło ? u mnie wygral Google, prosze o szczere odpowiedzi www.bingiton.com "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_podlesie Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A u mnie Bing Zupełnie szczerze Niemieckojęzyczne strony www oraz SEO w Niemczech, Austrii i Szwajcarii: pozycjonowanieniemcy.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 google serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Pozniej zrobie drugi test moze wyjdzie inaczej, zdaje sobie sprawe ze zalezy od fraz wszystko, ale ialo byc losowe wiec bylo chodzi o szczery i obiektywny test - wedlug mnie swietny pomysl !! "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 trochę ciężej jest, bo to wyszukuje w google.com i bing.com, ale co prawda to prawda - zależy dużo od słów które wybieramy. Ja wybrałem dwa polskie, dwa brandy i jeden url - onet.pl - wygrał Bing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_waw Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 U mnie 4:1 dla Google w pierwszym podejściu. Może uda mi się zrobić coś dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 3:1 dla Binga Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 4:1 bing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 BING daje rade widze:) "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 3:2 Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 2 remisy i 3 razy Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Tylko tak zasadniczo, czego ma dowodzić ów test? Zrobiłem jeszcze raz, i znowu wyszło google ( tym razem na inne frazy ) serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Tylko tak zasadniczo, czego ma dowodzić ów test? Zrobiłem jeszcze raz, i znowu wyszło google ( tym razem na inne frazy ) "Dowodzić" to za duże słowo. ma pokazać różnice wyników - sam oceń które są lepsze. i tyle:) "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 5:1 Bing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Bing dobrze kombinuje, stronka się fajnie "roznosi" po internecie, może Google odpuści sobie losowe strzelanie do naszych stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.