Dawidek Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Niestety niemiła sytuacja trafiła znajomego, zostawił auto przy drodze. Poszedł do sklepu, ktoś obdarł mu samochód dość poważnie, a następnie odjechał. Sytuacje mam nagraną, dostałem kopie nagrania. Kwestia taka, bardzo słabo widać rejestracje i nie ma możliwości określania sprawcy. Macie pomysł jak temu zaradzić ? Program do poprawiania jakości zdjęcia ? Sporo się tego naszukalem jednak bez większych rezultatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 CSI New York, z jednego pixela odczytają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Zależy jakiej jakości jest nagranie. Z reguły nie inwestuje się w systemy monitoringu dobrej jakości, są to spore koszty. Marne szanse na odczyt, jeśli kiepska jakość nagrania. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 odpowiednie przefiltrowanie i wpuszczenie do sztucznej sieci neuronowej klasyfikującej litery alfabetu + cyfry i po temacie , oczywiście jeśli jest całkowita rozjechana plama to to nic to nie da Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kordyn Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Proponowałbym program "VideoFOCUS" firmy Salient Stills. W ogóle najlepiej byłoby zgłosić to na Policję nie tylko dla zasady..Jak masz jeszcze jakieś pytania jak to zrobić to proszę o info na PW Specjalista ds komplikowania spraw prostych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Wszystko zależy od tego, jak nagranie rzeczywiście wygląda, ale ja spróbowałbym wyciągnąć z filmu klatki, na których cokolwiek widać i podrasował je w PS'ie. Może po ekstremalnym wyostrzeniu udałoby się cokolwiek odczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidek Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 @Kordyn Nie mam możliwości uzycia programu, jest on płatny, brak dostępnego triala. @Darq Jeśli chodzi o nagranie, średnio potrafie to określić, czy w PS coś poprawie ? Równiez brak mi dostępu do takiego narzędzia, chyba że GIMP. Mogę wstawić klatke z tablicą jeśli masz chwile na tą sprawę.( na PW ) Będe miał u Ciebie dług. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Jak chesz, to mie też możesz wstawić klatkę, jutro się "pobawię" z tym. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidek Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Nie jestem pewien czy można wstawić fotkę na forum ogólnodostępne z takiego nagrania, ale zaryzykuje. Dużo to na nim nie widać. Link do fotki. Chodzi tutaj o srebrny samochód po lewej stronie. Który jak widać dobiera się do auta przy krawężniku - Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobb Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Proponuje zainteresowac sie RegiStax, do czego innego jest stworzony, ale potrafi z kilku ujec sporo zdzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidek Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Próbowałem coś z tym programem zdziałać, chociaż szczerze nie potrafie go ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.