Lexy Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ja bym stworzyła osobne podstrony i zadbała o porządne opisy dla każdej lokalizacji. Jest różnica w tym, jeśli tworzy się kilkanaście czy kilkadziesiąt podstron dla różnych lokalizacji i wpisuje tekst identyczny merytotycznie tylko napisany w nieco inny sposób, a kiedy faktycznie jest sens w opisywaniu każdej z miejscowości oddzielnie. Na przykładzie schroniska, można np. opisać historię jego powstania i pieski, jakie można wziąć pod swoją opiekę. Musiałbyś napisać, o jaką dokładnie tematykę chodzi. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotkrzys Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja bym stworzyła osobne podstrony i zadbała o porządne opisy dla każdej lokalizacji. Jest różnica w tym, jeśli tworzy się kilkanaście czy kilkadziesiąt podstron dla różnych lokalizacji i wpisuje tekst identyczny merytotycznie tylko napisany w nieco inny sposób, a kiedy faktycznie jest sens w opisywaniu każdej z miejscowości oddzielnie. Na przykładzie schroniska, można np. opisać historię jego powstania i pieski, jakie można wziąć pod swoją opiekę. Musiałbyś napisać, o jaką dokładnie tematykę chodzi. Dziękuję za wyjaśnienie, również skorzystałem na tej radzie. nowe technologie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoMagic Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 - schronisko dla psów warszawa - schronisko dla psów łódź - schronisko dla psów poznań - schronisko dla psów wrocław Te frazy są tak proste że szkoda czasu na zabawę w pozycjonowanie kilku podstron. Postaraj się aby na głównej stronie znalazły się wszystkie główne frazy i linkuj główną stronę. Pamiętaj aby mocno zróżnicować anachory. Te cztery frazy razem powinny stanowić około 30% wszystkich linków prowadzących do twojej strony. Jeżeli rozłożysz to na 4 podstrony to będziesz miał po prostu 4 razy więcej roboty a w Twoim przypadku to po prostu strata czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaniePisanie Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 a ja mam pytanie, nie dotyczące tematu. Jeśli mam portfolio, mini sklep z różnego rodzaju tekstami, nie wrzucam tam tak na prawdę żadnej treści po za informacją o klientach, a także o zdobytych referencjach czy przebytych szkoleniach. Jak wtedy pozycjonować? Po prostu głowną stronę pod frazą powiedzmy: copywriting, teksy seo, zaplecze tematyczne, czy robić to podstronami, tak jak radziliście powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 postarałbym się dodać więcej treści, tworząc nowe artykuły i każdy dopasowując do konkretnej frazy. Dla przykładu, możesz opisać lub wymyślić historię burka, psa który trafił do schroniska w warszawie. Bardzo zdolnego zresztą. Opisać pozytywne i negatywne historie, domyślam się, że nie robisz tego komercyjne a z zamiłowania, dlatego samo opisanie kilku ciekawszych historii byłoby dla Ciebie połączeniem przyjemnego z pożytecznym. Zwiększysz site, zwiększysz wartość serwisu, oraz będziesz miał pole do popisu podczas linkowania na poszczególnych miastach. serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.