Mateusz Kasperek Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Na spotkaniu obiecywał, że właśnie spłaca, nie ładnie Łukasz, oj nie ładnie... Potrzebujesz pomocy przy Sick Marketingu? Pisz: mateusz.kasperek@yandex.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingOfShit Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 szkolenie "jak szybko zarobić na ZUS" - genialne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalklis Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 No i znów Łukasz Pyka nie dotrzymał słowa. Kolejny miesiąc mija, a przelewu wciąż nie ma. Czy komuś udało się odzyskać pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Hahaha, już myślałem, że temat się skończył, ale on wciąż żyje swoim życiem! Przypomniała mi się jedna sytuacja (ktoś napisał żeby przestrzegał innych przed swoimi błędami) jak po podstawówkach za moich czasów jeździli narkomaniu uświadamiający młodzież jakie to wielkie zło. Przecież Pan P. mógłby na uczelniach wyższych wykładać jak nie prowadzić biznesu! A co to się stało? Dobrze, że zdążyłem przeczytać czyli jednak pan P. ma jakiś wpływ na to forum, że posty znikają.... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 oczywiście, że ma wpływ: kiedy używa inwektyw i obraża wszystkich z forum, a Wy go jeszcze cytujecie... to takie posty będą znikały mimo wszystko nie jest to wystarczające, żeby tak wartościowy temat zniknął z PiO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 https://oferia.pl/zlecenie/item521146-teksty-pod-zaplecze Witam Serdecznie. Jestem Copywriterką z 5 letnim stażem. Wykonam wszystkie 40 tekstów za 40 złotych. Gwarantuje Ekspres jestem po dziennikarstwie i reklamie w mediach:) Pozdrawiam Serdecznie. e-mail:fanradia@o2.pl Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zmienił płeć "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 hahaha plus na ZUS musi być Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 kurde on nie powinien w ogóle cen podawać tylko: co łaska + na ZUS "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etem2 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mnie w Panie Łukaszu P. najbardziej zafascynował styl pisania wiadomości e-mail Pełny profesionalizm, idealne trafianie w klawiszę oraz brak błędów językowych :x Pan Łukasz pod szyldem ONLY 1 nadal wkręca ludzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 https://oferia.pl/zlecenie/item527984-zlece-pozycjonowanie-strony-w-google-de?utm_source=powiad&utm_medium=email&utm_campaign=3 Witamy Serdecznie. Firma Only 1 wykona Pozycjonowanie dla Państwa i Optymalizację w cenie. Dziś optymalizacja to 99 procent sukcesu a wykonujemy ją zaledwie w 1 dzień:). Mamy Wartościowe zaplecze Pozycjonerskie i wiele wy pozycjonowanych firm w TOP 10 i TOP 1!! Wykonaliśmy Pozycjonowanie w Google.DE i Google.com Umowa na 6 miesięcy lub rok i Gwarantujemy kontakt non stop nawet w Święta!! Współpracujemy z Firmą Seo z Anglii i Prześcigamy wiedzą i doświedczeniem Firmy w Polsce e-mail:biuro@only1.com.pl tel. 881 633 683 Pozdrawiamy Serdecznie "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Chyba otworzę konto tam i bedę oferował audyty ze zniżką dla tych którzy skusili się na SEO z Oferii Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 wy pozycjonowanych Dla mnie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Chyba otworzę konto tam i bedę oferował audyty ze zniżką dla tych którzy skusili się na SEO z Oferii Kiedyś tam założyłem konto i do dzisiaj przychodzą mi spamy na meila że czeka na mnie kolejne zlecenie Czasami zaglądnę się pośmiać. Szczególnie podoba mi się jeden inżynier z doświadczeniem, który każdą frazę na 20 PLN wycenia "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Inżynier to już legenda . To jest inżynier obsługi Addera. Tonery Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.