Achil Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Nie da się dogadać bo od kilku dni jedyny płyn to Ozujsko i Ozujsko grejp anyway sprawa rozwiązana. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malywilk Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Muszę to napisać na forum, bo inaczej z Achilem nie da się dogadać. Kompletnie nie rozumiem dlaczego robi takie problemy. 1) zleciłem mu 2 miesiące temu dodanie strony do tej grupy katalogów, podałem frazy, a on 30 procent z nich zmienił. 2) Dziś proszę żeby zmienił wpisy na brandowe czyli tytuł jest adresem domeny 3) Zmienił ale nie tak jak chciałem ale on chciał. Poprosiłem kolejny raz żeby poprawił na nazwadomeny.pl 4) Zmienił ale znów na taki jaki mu pasował 5) Poprosiłem dla świętego spokoju o usunięcie strony z grupy. Usuniesz? Czy to możne za trudne? Sam usunąć niestety nie mogę, z jakieś przyczyny nie mam uprawnień do panelu po zalogowaniu. Dziwne, akurat koleś który prowadzi tę grupę jest kontaktowy i nigdy nie robił problemów. Najlepsze pieluchy wielorazowe na świecie oraz w kilku wszechświatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luniek88 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Potwierdzam - bardzo kontaktowa i odpowiedzialna osoba Teatr Ognia Warszawa - Pokazy tańca z ogniem, fireshow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dzięki staram się wszystkim szybko i konkretnie odpowiadać, ale nie da się wszystkiego idealnie rozwiązać, czasem też można czegoś dokładnie nie zrozumieć... Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 W poniedziałek powrót z urlopu, podrzucę jakieś darmowe kody... Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 20% domen z grupy już przedłużone. Następne we wrześniu. Dla pierwszej osoby w która napisze w tym temacie darmowy multikod wyróżniony. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 pierwszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomashg Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Super! Wpisz się do nowego darmowego katalogu firm ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Rocznica grupy się zbliża, więc częściej będą darmówki, zastanowię się jaki festyn zrobić na dokładną rocznicę darmowe wpisy zwykły sms do katalogistron.eu: katalog1 katalog2 katalog3 katalog4 Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dla mnie katalog1, dziękuję W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneczka86 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 coś u mnie się strasznie mieli i muli stronka;/ nie wiem czy tylko u mnie taki problem występuje? ale nie mogę dodać wpisu. EDIT. udało się dodać, dziękuję za katalog2 i katalog4 Trends.pl- projektowanie stron www, kampanie Facebook, Adwords! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek73 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Chyba coś się "skrzaczyło"... Nie można dodać strony. Sprawdź, porównaj: Kredyty Porównanie - porównywarka kredytów i pożyczek bankowych i pozabankowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Rano bywają momenty przykrzaczania, ale dość szybko mijają. Już coś kombinuje że by było lepiej... Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właśnie dzisiaj taki dzień kombinowania na serwerze, przejściowo strony mogą działać bardzo wolno. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cardriver Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 nie moge od kilku dni dodac art do katalogów :/ wyrzuca bład fatal error poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.