Robbieriviera Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 kraj jest republikom Optimus Prime Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 A powiedzmy sobie taką rzecz, czy w Rosji jest więcej ofiar śmiertelnych wypadków drogowych na 100.000 mieszkańców niż w innych krajach Europy? Duży wpływ na ten wskaźnik ma infrastruktura drogowa a także świadomość kierowców o możliwych skutkach niestosowania się do przepisów drogowych jak i stosowania zdrowego rozsądku. Oglądając te wszystkie filmiki rzuca się w oczy jedna rzecz - finezja kierowców. Patrzą na niektóre manewry mam w myślach tylko jedno pytanie. "Co autor miał na myśli?" MaxPan jedyne co mogę Tobie zasugerować to napisanie książki o prawdziwym obliczu wschodu, bo masz widać o tym pojęcie i ciekawie się wypowiadasz. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 A powiedzmy sobie taką rzecz, czy w Rosji jest więcej ofiar śmiertelnych wypadków drogowych na 100.000 mieszkańców niż w innych krajach Europy? niestety tak, alkohol, infrastruktura, przestarzale samochody, ciężkie warunki pogodowe i td wiele na to wpływa. Obecnie chcą z tym jakoś walczyć, kary zwiększone szczególnie za picie za kierownicą, idzie czystka drogówki bo łapówkarstwo tez zwiększa ilość wypadków bo kierowcy czuja się bezkarni. Problemów jest mnóstwo, ale myślę ze zmiany idą w dobrym kierunku. Sam jeżdżę z rejestratorem i uwierz mi jak bym wystawiłem co potrafią kierowcy w Polsce tez nie jest kolorowo. MaxPan jedyne co mogę Tobie zasugerować to napisanie książk dzięki, myślałem kiedyś o tym ale na razie mam tyle innych rzeczy na głowie, jak większość z PIO ze takie rzeczy zostawia się na "potem " Ale zdaje sobie sprawę ze obecnie media sztucznie kreują rzeczywistość nie zawsze odpowiadająca rzeczywistości. Sztuczny konflikt jest wielu ekipom na rękę jak po jednej tak po drugiej stronie wiec obstawiam że szybko to nie skończę się, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonattack Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Rosja to nie jest kraj ! Rosja to nie jest naród, bo Rosja jest to styl życia lub stan ducha, którego żadnen normalny człowiek nigdy nie osiągnie . Hehe... Rosja to stan umysłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 heh, tak jest w wielu krajach, ja miałem przypadek jakoś ze 14 lat temu jak jadąc z za zakrętu zauważyłem wyjeżdżającego poloneza, tyle że wyjeżdżał z niego bokiem, więc zanim w ogóle zajarzyłem co się dzieje to się wbiłem centralnie w jego bok, zauważyłem że w Hiszpanii to by nie było możliwe, tam się polonez w poprzek drogi nie zmieści więc nie ma szans aby bokiem kogoś staranował. dlatego w zachodniej europie jest mniej takich jaj, hehe Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 https://www.wykop.pl/link/1749898/agresywna-rosyjska-droga/ droga atakuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twintip Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 O kurde, nie myślałem, że to kiedyś powiem, ale wygląda na to, że oni mają groźniejsze drogi niż my w Polsce Zapraszam do skorzystania z darmowej reklamy w Internecie i dodawania ogłoszeń biznesowych w portalu biznesowym solidnypartner.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.