Loon Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Hej, mam kawał naprawdę dobrego portalu, który funkcjonuje w sieci od dobrych 7 lat, dorobił się kilkunastu tysięcy wartościowych podstron - https://www.playback.pl Strona w granicach rozsądku czyni zadość wymaganiom SEO, nigdy specjalnie nie napalałem się na pozycjonowanie, martwi mnie jednak, że mimo tak dobrej treści, recenzji, dyskusji na forum, etc. z Google wchodzi na nią raptem nieco ponad 100 osób dziennie. Zdaje sobie sprawę, że przy takiej witrynie jest to fatalny wynik, dlatego proszę o wyjaśnienie co może być nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Strona wygląda ładnie... ale to nie wszystko... Może czas zacząć ją pozycjonować... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Strasznie długo mi się ładuje, ale to pewnie tylko u mnie. A co do tematu, to innego wyjścia na wejścia z gogle nie ma. Tylko pozycjonowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanTadeusz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 dorobił się kilkunastu tysięcy wartościowych podstron No niestety, może mieć i milion stron a mimo to będzie miała mało wejść jeśli nie będzie odpowiadała na zapytania w google. Proponuję wykorzystać narzędzia google do opracowania głównych fraz, na które ma się pojawiać strona w wynikach wyszukiwania i zacząć pozycjonować lub zlecić sprawę dobrej firmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Strona ma potencjał, to widać po treści i profilu linków. Może już czas przeprowadzić optymalizację serwisu, dobrać frazy kluczowe i rozpocząć budowanie linków? PS: Usuń tego seopilota, na niektórych podstronach pojawia się w stopce. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cel:top1 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Wg mnie strona trochę mało przejrzysta ale i tak jest spoko Alkomat - tu wkrótce stanie sklep z alkomatami Alkotest - sprawdź czy możesz jechać Alkotest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billabong Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Całkiem przyjemna strona dla oka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpion09 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Strona dosyć ładna i przejrzysta, jednak bez jakiegokolwiek działania, typu pozycjonowanie, bądź wykupienie reklam w podobnych serwisach ciężko będzie zwiększyć ruch https://inspeaky.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rwtrb Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 nie narzekaj pagerank 3, po prostu internet nie może być cały Twój, każdy tak by chciał uwaga liczne multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Stówka wchodzi z Googla, a ile jest reszty? (można wiedzieć?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioletta Makuch Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Audyt, to audyt. Zajmijmy się tym, co jest, czyli tak jak powiedzili koledzy wcześniej Page rank: 3 i zaindeksowanych 29,500 stron. Domena ma już swoje latka, bo od 2004 roku, jak widzę. Mało społecznościowych aspektów: Tweeter, Facebook i Google+ powinno ruszyć do przodu. Teraz co jest i powinno być: - tytuł strony jest w porządku poza jednym dwukropkiem, który powinien zniknąć Playback.pl - gry: komputerowe i na konsole, film, muzyka, książka - brak opisu strony, co jest kategorycznym błędem ;-) - brak słów kluczowych na stronie, co jest równie kategoryczne - plusem jest to, że masz nagłówki - minusem, że źle wykorzystane (na każdej stronie h1 to playback.pl, natomiast h2 to jest to, co powinno być h1 - koniecznie do zmiany) - stosunek treści strony do kodu to 29.33%, podnieś do 50% i będzie cacy ;-) - niezadeklarowany język strony - brak pliku robots.txt No i to chyba tyle z mojej strony. Jak pozmieniasz to, to wtedy będziemy myśleć co dalej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 - stosunek treści strony do kodu to 29.33%, podnieś do 50% i będzie cacy ;-) Znam strony wysoko w serp z text to code ratio 8-10%. Ja bym się tak tym nie przejmował Resztę Loon możesz poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4expage Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Stronka dobrze się prezentuje. 100 osób po siedmiu latach - fatalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Musisz ją zacząć pozycjonować, nie ma jakiś poważniejszych błędów w optymalizacji wykluczających pozycjonowanie. Sugeruję też przenieść serwis z dreamhostu na jakiś polski hosting, bo można usnąć czekając na załadowanie się strony. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mascot Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Spoko strona, choć mało przejrzysta...Ale dowiedziałam się, że za kilka dni wychodzi nowa książka Mastertona Małgorzata Litwin Copywriter Seo Wrocław. Profesjonalny copywriting dla firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.