Kapitan Seo Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ostatnio znalazłem coś takiego czyli Francuskiego CPM-a "Best PTC" więc wziąłem go w obroty... Płacą 0,15 Euro / 1000 wyświetleń (stawka dla całego świata, w tym Polska) 3 Bannery na stronie... Więc teoretycznie można wyciągnąć 0,45 Euro za 1000 uu... W ciągu godziny zaakceptowali każdą stronę jaką im podesłałem... Strona po Francusku... ale można dać radę... Najważniejsze że wypłaty od 1 Euro / PayPal CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnymnemo Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Zarejestrowałem się u nich ze 2 dni temu, to do tej pory nie dostałem żadnego linku aktywacyjnego czy coś w tym stylu. A na konto nie mogę się zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To spróbuj jeszcze raz... Ja po godzinie od rejestracji to miałem już zaakceptowane strony... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnymnemo Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 No dobra, teraz się zarejestrowałem. Zobaczymy jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnymnemo Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 "nous venons de bannir 4 membres pour triche ces dernier ont vue leurs compte bloquer et les gains perdu. la traque continue ..." Dostałem od nich taką wiadomość na email. Zna ktoś francuski? Google translate niewiele daje. Wyzerowali mi punkty i kasę z konta, trzeba temu systemowi podziękować. Zresztą z zarobkami też szału nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adieu Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 "nous venons de bannir 4 membres pour triche ces dernier ont vue leurs compte bloquer et les gains perdu. la traque continue ..." Jeśli się nie mylę, to "przyłapali czterech łebków na oszustwie (musieliśmy zbanować, bla bla). A polowanie na następnych trwa"... Czyli czekamy jeszcze na trzech pozostałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnymnemo Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Aha, to radzę uważać Pewno biorą sobie niektóre konta i kasują pieniążki, żeby mieć większe zyski. Nie wiem jakie oszustwa można popełniać w sieciach cpm (cpc jeszcze, bo można w swoje reklamy klikać, ale w cpm?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nie wiem jakie oszustwa można popełniać w sieciach cpmNp. sztucznie nabijać odsłony ? Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jak się wszyscy rzucą na ten system, to będzie lipa . Nie wiem jakie oszustwa można popełniać w sieciach cpm iframe 2x2 pikseli a jak znajdą to iframe 3x3 pikseli ;d forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.