Lis Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam wszystkich.Jestem nowy na forum, ale temat interesujący, więc postanowiłem się wypowiedzieć. Szkoda, że wcześniej nie postanowiłeś poczytać regulaminu AdSense, bo zaraz będziesz płakać, że Ci zablokowali konto za nic... Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkoo101 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Dokładnie. myrad bardzo fajnie że podzieliłeś się tymi zarobkami ale regulamin zabrania dzielenia się tym na forach ;/ Mam pytanie, czy to że ja podałem swój dzienny zarobek też jest niezgodne z regulaminem? Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Wolno podawać łączny zarobek z AdSense. Myślę, że łączny dzienny to też łączny. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 przemkoo101 a ja mam w sumie takie pytanie, jaką masz tematykę i czy zablokowałeś wydawców ze spamiarek typu forex , srolex? Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrad Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam wszystkich.Jestem nowy na forum, ale temat interesujący, więc postanowiłem się wypowiedzieć. Szkoda, że wcześniej nie postanowiłeś poczytać regulaminu AdSense, bo zaraz będziesz płakać, że Ci zablokowali konto za nic... Opss.. tego nie doczytałem.:/ Screeny skasowane, a w treści nie podaje zarobków, więc nie muszę jej zmieniać(?). Dziękuje wszystkim za wypowiedzi. Ciągle się uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkoo101 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 +FollowUp, nie zablokowałem żadnych reklam, nie wiem jak to zrobić. Dasz wskazówki jak to wykonać ? Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Najłatwiej jest wtyczką do Chrome Google Publisher Toolbar, ale wczoraj się w niej coś zepsuło i musimy czekać na naprawę. A normalnie musisz odkryć adres docelowy reklamy, nie klikając w nią, wchodzisz do konta, tam masz zablokuj reklamy, wklejasz adres i szukasz dalej wszystkiego co nietematyczne. Wbrew mitom tutaj panującym zablokowałem 80 natrętnych reklam nietematycznych u stawka za klik wzrosła 30%. No i liczba klików. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 mnie irytuje to, że w większych reklamach tekstowych dodają jednostki linków. jakoś nie jestem przekonany do tego, że niskie cpc w tym przypadku nadrabiane jest przez ctr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jak tworzysz reklamę to zaznacz, że chcesz mieć tylko multimedialne, obecną możesz też edytować. Nie jestem i nie byłem nigdy za jednostkami linków, niska klikalność, fakt, że można dobrze dopasować do treści, ale popatrzmy prawdzie w oczy, kto w to klika? No kto? Ja w życiu w takie coś nie kliknąłem, ale może to dlatego, że jestem wzrokowcem. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 tylko, że w moim przypadku reklamy graficzne/multimedialne się raczej nie sprawdzą bo mam je wrzucone w listingu ogłoszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Musisz wybrać ciekawszą niszę i walczyć o swoje. Nie wiem co w tym momencie Ci doradzić, ale coś sam wykombinujesz. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 co ma nisza wspólnego z wrzucaniem przez Google jednostek linków w reklamy tekstowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shader Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nie ma sensu zakładania nowego tematu, więc napiszę tutaj. Ktoś dostał podsumowanie zarobków za lipiec? Dziwna sprawa, bo "wcięło" mi ponad 600 EUR (tzn. w zarobkach za ostatni miesiąc miałem x zarobków, a wchodząc w płatności -> za lipiec pokazuje x-ponad 600 EUR). Pierwszy raz mam takie coś, wcześniej odliczało mi max 5-10 EUR. Może ma to związek z tym, że w tym miesiącu po raz pierwszy miałem zarobki czterocyfrowe w EUR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Nie ma sensu zakładania nowego tematu, więc napiszę tutaj. Ktoś dostał podsumowanie zarobków za lipiec? Dziwna sprawa, bo "wcięło" mi ponad 600 EUR (tzn. w zarobkach za ostatni miesiąc miałem x zarobków, a wchodząc w płatności -> za lipiec pokazuje x-ponad 600 EUR). Pierwszy raz mam takie coś, wcześniej odliczało mi max 5-10 EUR. Może ma to związek z tym, że w tym miesiącu po raz pierwszy miałem zarobki czterocyfrowe w EUR... Normalna sprawa, a więc im więcej zarabiasz tym bardziej widać kwoty odliczone za nieprawidłowe kliknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dervill Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 shader, tak u mnie też się pojawiło takie obcięcie. Również maiłem rekordowy zysk w lipcu ale obciete mi zostało ok 300 EUR. Tematyka jak dobrze pamietam rozrywkowa tak jak u ciebie wiec nieprawidłowych klików w wakacje może być sporo. PRzynajmniej ja sobie tak to tłumacze. Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.