dawstaw Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 zróbcie opcję wyboru skórki i koniecznie dograjcie starą wersję. To jest bardzo dobra koncepcja, bo obecna trochę beeeee , bo jest zdecydowanie mniej czytelna jestem stanowczo za... Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Widzę, że nie ma sensu o czymkolwiek informować bo każdy następny pisze to samo nie zważając na to co już zostało napisane. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bundo Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Wg mnie okienka postów sa nieco za wysokie. Mam ekran 1024x600 i w oknie przeglądarki widzę max. 2 posty. Ciężko oczywiście od takiej rozdzielczości oczekiwać czegokolwiek znośnego ale stary layout był dla mnie bardziej wygodny. VitPost - zautomatyzowany system prywatnych stron presell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Hmm, mnie tam w sumie też się lepiej stara podobała, może nie ze względów estetycznych, ale człowiek się przyzwyczaił, a teraz trzeba kombinować i szukać co gdzie i przyzwyczjać się na nowo. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 @nrm, to przez ten szok, te wyskakujące po najechaniu okienka, te wodotryski nas po prostu obrzygały, choc nie powiem, wczoraj było ostrzeżenie i moglismy wziąść parasole - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenobi Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Brawo... ;-) Przydałaby sie takze wtyczka typu "Aktualizacja Statusu" tak jak jest to na https://www.web-talk.pl/ (Right Sidebar) albo "Last Topics" lub "Last Posts"... Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ciężko będzie się odzwyczaić od starej wersji bo była charakterystyczna dla PiO ale myślę, że z czasem się uda infogorzow.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Archaiczny wygląd "wcześniejszego" PiO trochę mnie odstraszał, czekałem kiedy to zmienicie. Zmiany na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Opcja głosowania na posty użytkowników została naprawiona . Na powrót dofollow w stopce trzeba poczekać, aż się przemieli content przez serwer. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Mam jakieś takie odczucie że forum działa wolniej niż w starszej wersji. Osobiście na sam wygląd to mam wyjechane i bardziej interesuje mnie funkcjonalność oraz to abym mógł szybko znaleźć interesujące mnie funkcje. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A więc tak: Może i ładniej wygląda, ale... forum STRACIŁO WŁASNY STYL, teraz jest takie sfejsbukowane i zlubisiowane. Feeeeee nie lubie naśladownictwa, a styl, ktory jest przesadnie używany przez wszystkich to bardzo szybko się znudzi No i coś bardzo muli, strony otwierają się ponad 5sek! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No i coś bardzo muli, strony otwierają się ponad 5sek! O'RLY? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Nie wiem czy już ktoś wcześniej o tym pisał, jeśli tak to przepraszam Brakuje mi szybkiego logowania na stronie głównej, teraz otwiera się podstrona z logowaniem co wydłuża nieco cały proces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 nrm - nie oburzaj się, że ludzie nie czytają każdego postu w wątku... to po prostu niepraktyczne przy większej ilości postów. Mi brakuje na każdym silniku forum czegoś takiego jak przyklejone podsumowanie/informacja od moderatora/osoby opiekującej się wątkiem (np. autora wątku). Tam osoba opiekująca się wątkiem powinna wpisywać najważniejsze wnioski z dotychczasowej dyskusji tak żeby nie pojawiały się co chwile te sam rzeczy. Jednak to całkiem osobny temat - co do zmian na forum generalnie na plus, więcej fajnych funkcji, ale warto by było może opracować jakąś własną autorską skórkę bo ta jest trochę nijaka. Po za tym problem z wolniejszym działaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 nrm - nie oburzaj się, że ludzie nie czytają każdego postu w wątku... to po prostu niepraktyczne przy większej ilości postów. Ale to po co wtedy COKOLWIEK pisać? Przy Twoim założeniu nie ma sensu, na większość pytań odpowiedź już była, było czemu wolno, było co dalej... A na chwile znowu ktoś wejdzie i napisze, że muli Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.