Krisss Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ładne, brzydkie - kwestia gustu i przyzwyczajenia. Jedno co od początku rzuciło mi się w oczy i średnio mi się podoba to strasznie rozciągnięte w pionie posty. Na laptopie 15" mieszczą się jedynie 2 posty (max 3 przy jednolinijkowych) na ekranie. Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Na pewno nowocześniej, ale przyzwyczaić będzie się ciężko !!! Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Fajnie jakby była opcja ustawienia w panelu poprzedniej wersji Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Naprawdę świetnie !!! ale że tak spytam, czy wrócą punkty "pomógł"? Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ciężko sie przyzwyczaić, ale przyjdzie z czasem. Na początku miałem problem z rozróżnieniem przeczytanych postów od tych nieprzeczytanych. Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grykom Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Wygląda niestety jak każde inne forum oparte o ten skrypt ze standardową skórką, szkoda, bo stare forum było na swój sposób unikalne pod tym względem. https://www.trophystation.pl/ - trofea playstation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dla mnie wcześniejsza wersja była czytelniejsza, wg mnie zmiana na minus. Teraz jest wszystko zlane w całość, nic się nie wyróżnia, zróbcie opcję wyboru skórki i koniecznie dograjcie starą wersję. W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 osobiście także uważam, że stara była lepsza- ale to może kwestia przyzwyczajenia Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dziwne tak, trochę lat z tamtym layoutem się spędziło. Nie da się tego trochę, wiecie, poszerzyć? !!! Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Wcześniej było lepiej. My Polacy przyzwyczajamy się do swoich korzeni. Teraz to się robi z tego portal społecznościowy :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Typowi Polacy !!! no offence. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dla mnie stara lepsza, tą widziałem już dużo razy i strasznie smętna i nieczytelna jest. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Typowi Polacy !!! no offence. No pewnie że typowi. To przecież żaden wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 :gafa:Co to jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 OMG wszystkie fora jakie przeglądam zmieniły wygląd na ten właśnie, ale padaka! wszystko wygląda tak samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.