x1349 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 ciekawo co to za barter? rozwiń może ktoś się skusi Może kolega ma ładną siostrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Moim zdaniem ktoś kto kupuje rumaka musi umieć go "ujeżdżać". Kiepski jeździec na dobrym koniu daleko nie zajedzie. Zatem najpierw nauka a potem zakup softu. Szkolenia mają sens dla ludzi którzy mają już obycie w tym sofcie. Tylko większość "sełowców" nie zdaje sobie sprawy, że trzeba myśleć naprzód ... Ciężko w tych "główkach" uświadomić, że im bardziej coś jest popularne a przy tym skuteczne tym bardziej weźmie sobie to coś na celownik GSQT ... To prawda, popieram. Widać to szczególnie po ostatniej zwierzęcej pandopingwinowej orgii w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Syn znajomego wystawił siostrę na allegro i o 6 rano zameldowali mu sie w domu "kominiarze" razem z framugą i drzwiami Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Moim zdaniem ktoś kto kupuje rumaka musi umieć go "ujeżdżać" dokładnie w słowo w słowo przetłumaczyłeś to co mówi botmaster, jak jemu trują beret o tutki i td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGraphics Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Koobe każda szanująca się firma i chcąca być postrzegana jako ta właściwa musi świadczyć konkretne usługi, nie zamierzam pisać na forum i losować wśród ludzi pozycjonera do projektu, który jest dla mnie ważny nie tylko teraz ale i w przyszłości. Co mam powiedzieć biznesmenowi który obraca kilkoma bańkami na mc? że poszukam mu odpowiedniej osoby do pozycjonowania? Czyli jednocześnie oświadczam mu że moje usługi to jakaś ściema. Niestety ale osoba/y nie mająca pojęcia o tym co dla niego robimy bierze nas jako informatyków a nie jako pozycjonera, programistę, grafika etc. Dziękuje Panowie za wyjaśnienie jeszcze będę miał kilka pytań co do ScrapeBox-a, ale to w tym drugim temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Co mam powiedzieć biznesmenowi który obraca kilkoma bańkami na mc? że poszukam mu odpowiedniej osoby do pozycjonowania?Czyli jednocześnie oświadczam mu że moje usługi to jakaś ściema. Ale tak to wygląda, ponieważ oferując usługi SEO powinieneś się na tym znać. W tym przypadku lepiej żebyś powiedział że współpracujesz na zasadzie synergii z frimą pozycjonującą i dać wykonać to osobom wykwalifikowanym niż samemu "próbować" ich wypozycjonować. Swoją drogą jak pisałeś że potrzebujesz poznać jedynie funkcjonalność to na necie znajdziesz multum tutoriali opisujących działanie XR. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 MGraphics - skoro klient obraca kilkoma bańkami na miesiąc, to na pewno interesują go trudne frazy których pewnie nie zrobisz sam. Tutaj nie chodzi o postrzeganie Twojej firmy przez klienta. Masz wybór - albo bierzesz się za pozycjonowanie sam które na 95% spartolisz, albo zlecasz pozycjonowanie komuś i zadowalasz się kawałkiem tortu. Mnóstwo film ma klientów na pozycjonowanie i zlecają to na zewnątrz - normalna sprawa. Poza tym kto powiedział, że masz mówić klientowi, że zlecasz coś poza firmę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikaze Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Poza tym kto powiedział, że masz mówić klientowi, że zlecasz coś poza firmę ? Ale to jest nieetyczne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margrabia Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 no ale 0,10 euro za 1000 odsłon to 1 euro za 10tys. wyswietleń to biednie. A pisze że 0,50euro/1000 |(tylko czego?) Możesz mi podać stronę gdzie jest napisane ile za odsłony a ile za kliknięcia? Old School zawsze żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Co mam powiedzieć biznesmenowi który obraca kilkoma bańkami na mc? że poszukam mu odpowiedniej osoby do pozycjonowania?Czyli jednocześnie oświadczam mu że moje usługi to jakaś ściema. że nie jesteś jeszcze gotowy podjąć się zlecenia ?? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGraphics Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 A może od razu zamknąć firmę? Biznesmen który obraca bańkami wcale nie musi chcieć pozycjonować się na trudne frazy. Jedyne co to gość wypisał mi 50 fraz z czego większa część zawiera dopisek miasta w którym się znajduje firma. Co za tym idzie wy-pozycjonowanie tej strony staje się łatwiejsze. iman7 I właśnie po to jestem na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 A może od razu zamknąć firmę? a jak klient zapyta czy do tego co zrobiłeś dasz mu jeszcze d*** to też będziesz się dokształcał bo nie możesz mu powiedzieć "sorry, nie zajmuje się tym"? (tylko co on sobie pomyśli....) niech każdy robi to na czym się zna - świat będzie piękniejszy dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGraphics Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ehh gadać o jednym i tym samym w kołko. Dla mnie temat wyczerpany nie zamierzam odsyłać moich zadowolonych klientów z kwitkiem do nie wiadomo kogo. Zdecydowanie wolę poświęcić czas na naukę pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 nikt Ci tego nie broni tylko zaczynaj od podstaw a nie od XR i oferuj usługi, które umiesz wykonywać - w takim przypadku wszytko będzie jak trzeba dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 dokładnie - do nie wiadomo kogo Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.