konp Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zapraszam do dodawania artykułów o polecanych stronach do świeżego precla Polecaj stronę Mile widziane oczywiście wskazówki i rady na temat prowadzenia Moderowany katalog stron Polecane strony w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik231 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 hymmmmmm płatny precel na początek ? Dobrze zaczynasz Skuteczny Serwis laptopów Warszawa Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konp Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 hymmmmmm płatny precel na początek ? Dobrze zaczynasz Płatny lub link zwrotny, masz wybór. Moderowany katalog stron Polecane strony w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 tylko za co tu płacić? zero mocy obecnie. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazzaq Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Za takie coś, to ja podziękuję. https://tobias-hanhart.de/ https://www.hildesheimfirma.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rageuse Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 A mogło być tak pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konp Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Za takie coś, to ja podziękuję. A można wiedzieć dlaczego? A mogło być tak pięknie Tzn? Moderowany katalog stron Polecane strony w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rageuse Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Koledzy wyżej chyba już napisali ale co tam, napiszę bardziej obrazowo: W internecie jest naprawdę wiele katalogów i innych miejsc, gdzie można umieścić linki. to oczywiste, że pozycjonując stronę, chcę zostawić tych linków jak najwięcej - ale nie zdołam ich zostawić w każdym możliwym miejscu. Brak czasu i... czy to przełożyłoby się na pieniądze? (w sensie dla mnie of course, a nie dla osób, które chcą ode mnie tych pieniędzy w zamian za zostawienie mojego linka, bo takich ludzi nie brakuje) Skoro za coś płacę, to ma to spełniać określone funkcje - w tym przypadku najczęściej chodzi o mocny link. W twoim preclu na chwile obecną nie ma mowy o mocnym linku - ba! To spostrzeżenie nie jest tylko moim "widzimisię", bo jak widać wielu kolegów myśli podobnie, co za tym idzie ciężko będzie znaleźć chętnych na zapłacenie ci za wpis. w rezultacie taka sytuacja cię zniechęci (po co masz doglądać czegoś, co nie przynosi ci zysków - a na nie właśnie się nastawiałeś). zniechęcenie spowoduje porzucenie precla, więc dla mnie oznacza to wyrzucenie pieniędzy w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konp Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Koledzy wyżej chyba już napisali ale co tam, napiszę bardziej obrazowo:W internecie jest naprawdę wiele katalogów i innych miejsc, gdzie można umieścić linki. to oczywiste, że pozycjonując stronę, chcę zostawić tych linków jak najwięcej - ale nie zdołam ich zostawić w każdym możliwym miejscu. Brak czasu i... czy to przełożyłoby się na pieniądze? (w sensie dla mnie of course, a nie dla osób, które chcą ode mnie tych pieniędzy w zamian za zostawienie mojego linka, bo takich ludzi nie brakuje) Skoro za coś płacę, to ma to spełniać określone funkcje - w tym przypadku najczęściej chodzi o mocny link. W twoim preclu na chwile obecną nie ma mowy o mocnym linku - ba! To spostrzeżenie nie jest tylko moim "widzimisię", bo jak widać wielu kolegów myśli podobnie, co za tym idzie ciężko będzie znaleźć chętnych na zapłacenie ci za wpis. w rezultacie taka sytuacja cię zniechęci (po co masz doglądać czegoś, co nie przynosi ci zysków - a na nie właśnie się nastawiałeś). zniechęcenie spowoduje porzucenie precla, więc dla mnie oznacza to wyrzucenie pieniędzy w błoto. pamiętaj, że możesz też "zapłacić" linkiem zwrotnym, wydaje mi się to w pełni uczciwe dla obu stron. a co do zniechęcenia to o to się nie martw Moderowany katalog stron Polecane strony w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rageuse Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 A link zwrotny zapewne tylko ze strony, którą chcę u ciebie linkowac, tak? To mnie zawsze rozpiezdziela w katalogach, które dają mozliwość "bezpłatnych wpisów". Jak mam na stronie klienta, który jest prawnikiem albo ma wypożyczalnię samochodów dodać linka do jakiegos katalogu? Poza tym... z linkami to jest taka historia, że później wpisu mi nie umieszczą, bo sobie wymyslą, że opis jest nieunikatowy... a ja linka gdzieś tam mam, ale zapomniałam o nim albo się nie doliczę, która strona linkuje do moich stron, a która nie i w tym momencie robię komuś darmową reklamę, nie mając za to nic. Nie wspominając o zmarnowanym czasie... Także wolę zapłacić za dobry i mocny link albo dodać za darmo, korzystając z tego, że ktos zaczyna swoją przygodę z nowym katalogiem i potrzebuje wpisów, żeby wyglądać wiarygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konp Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ok, posłuchałem rad kolegów i zniosłem jakikolwiek wymóg "zapłaty" (czyli ani kasa ani link zwrotny) Mam nadzieję, że nikt się nie zraził i użytkownicy forum znajdą chwilę na dodanie jakiegoś ciekawego artykułu do mojego precla Moderowany katalog stron Polecane strony w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.