Kode Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Żaden błąd, ostatnie mecze grupowe są o 20:45. ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tak, jeden na TVP1, drugi na TVP2. https://euro2012.tvp.pl/plan-transmisji ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razjer Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ale holendrzy są śmieszni, mała bania. Więcej podań do bramkarza niż do napastników. A ten sierota V. P. to mała bania. --------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.-------------------- Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja... Poszukuję zatrudnienia. Będzie bez linka a co poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psik Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 ###### Holendrzy ;/ ... a stawiałem 2-1 Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Das ist gut, noch zwei mal und ist sehr gut Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kto by pomyślał, że jako pierwsi do domu pojadą wicemistrzowie świata. ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Niech Holendrzy strzelą kontaktową bramkę i niech zostanie (2:1 dla Niemców) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin421 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Holendrzy mnie rozczarowują ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 ale bramka ! e: Holendrów, naturlich Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radiowiec Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Niech tak zostanie, szkoda pomarańczowych ale obstawiłem 1-2 e: po pierwszej kolejne byłem TOP1 bo trafiłem remis Polaków, mam nadzieję że po ostatnim meczu wrócę na szczyt UWAGA [ nierzetelny partner ] proMNG lukas24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 w końcu coś konkretniejszego weszło - szkoda, że z tyloma osobami zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Też obstawiłem 2:1 dla gebelsów Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Hehe, ładne 3 punkciki Zawsze to coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 ciężko tu trafić w konkretny wynik, strzelam i strzelam i ciągle dobrze ale nie dokładnie Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kasia podaje wynik 2-2 https://www.tvn24.pl/euro-2012,61,m/strefa-...nie,257802.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.