Rzezniczek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 U mnie już działa. Zróbcie ponowny update. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webfighter Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 nadal nie dziala.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjynio Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 nadal nie dziala.. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Rozwiązanie dla osób którym zapętliła się autoaktualizacja (przez chwilę była nie dopracowana wersja alfa) Najpierw odpalamy adres: adres_omnispeed.com/aktualizuj.php Po naprawieniu OS można zainstalować już bezpiecznie aktualizacje alfa Przepraszamy za problem. Pewnie dziś będzie nowa wersja stable ale nadal phpLD w wersji beta występuje Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Kojotek_OX mógłbyś napisać coś na ten temat https://www.forum.optymalizacja.com/topic/150502-omnispeed-nowy-automat-dodajacy/page__st__1365#entry1103920 Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siati Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja się tylko nieśmiało przypomnę, że od czwartku czekam na dodatkowe teksty, a terminy gonią Sprawa nadal niezałatwiona, a już mi trują w firmie, wiec truję tutaj Prosiłbym o jakiekolwiek info. podbijam ;/ Sprzedam domenę rządową 10latwue.pl aukcja na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 kosz mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 A nie lepiej zrobić grupy: Wiki EE SMF ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 @arve_lek: w sumie tak mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 mam problemz omni speed, wyskoczyla mi aktualizacja alpha, zrobilem ja i teraz mam ciagle: To continue run file install.php. robie instalacje i go to the panel i znowu: To continue run file install.php. pisalem 2 dni temu na maila ale zostalem olany wiec pisze tu ;] ---------------------- edit co slepemu po oczach ;] Rozwiązanie dla osób którym zapętliła się autoaktualizacja (przez chwilę była nie dopracowana wersja alfa)Najpierw odpalamy adres: adres_omnispeed.com/aktualizuj.php Po naprawieniu OS można zainstalować już bezpiecznie aktualizacje alfa Przepraszamy za problem. Pewnie dziś będzie nowa wersja stable ale nadal phpLD w wersji beta występuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Czy ktoś sprawdza listy katalogów przed wstawieniem do panelu? Lista Wiki to jedna wielka sklejka. Przecież my za to płacimy... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Czy ktoś sprawdza listy katalogów przed wstawieniem do panelu? Lista Wiki to jedna wielka sklejka. Przecież my za to płacimy... No i o to chodzi.Mam lepsze listy katów, wiki itp. niż omnisped, a jak wiadomo skuteczność programu w głównej mierze jest zależna od bazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Co za problem sobie wkleić listy Wiki i je odfiltrować? Listy wiki - dużo Lista wiki Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Czy bedzie obsługiwane API z https://autopilot-link-crawler.com/? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vax Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Nie wiem kiedy to zostało wprowadzone ale dopiero zobaczyłem - można kolejkować wszystkie projekty jednocześnie dzięki, przyda się bardzo! Skuteczne seo zaistniejw.net, długo, drogo, solidnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.