tomek_25 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Właśnie się zagłębiłem dwie strony w tył i faktycznie (post Kojotka z 16czerwca o poprawie moda do EE). Przepraszam za kłopot-dzięki za info. T. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jak u was ze skutecznoscia na publicznej? U mnie troche mizernie Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A ja mam mały problem w bazie publicznej nie chce mi dodać jednego z moich wordpressów... nie mam pojęcia dlaczego login, hasło, adres itp są poprawne. Gdy kliknę w "Preview" The requested resource could not be loaded. libcurl returned the error:couldn't connect to host BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jak u was ze skutecznoscia na publicznej? U mnie troche mizernie Wiadomo bazy się wykruszają z różnych przyczyn. Proponuję użyć OmniScrapera do wyszukania nowych baz. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webfighter Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 przy próbie usunięcia bazy EE mam błąd ERROR: table(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pytaniemam Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Mógłbym ktoś powiedzieć ile np. w kilka dni da radę osiągnąć BL wedługo majesticseo? Chodzi mi np. o bazę publiczną oraz prywatną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 To zależy od: - Twojej bazy prywatnej - Jak dobrze się przyłożysz do indeksowania tych linków Ale obstawiam, że około 5000 w kilka dni to na spokojnie możesz wyciągnąć. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pytaniemam Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 To zależy od:- Twojej bazy prywatnej - Jak dobrze się przyłożysz do indeksowania tych linków Ale obstawiam, że około 5000 w kilka dni to na spokojnie możesz wyciągnąć. Załóżmy że baza publiczna - ta co po kupnie omnispeed, każdy wpis pingowany + podlinkowanie tym że programem. W kilka dni ile mogę mniej więcej otrzymać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jak działa OmniSWP ? Na pewno komuś artykuł się przyda, bo pewnie sporo osób nie wie jak działa OmniSWP. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Załóżmy że baza publiczna to nie wiele Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 @pytaniemam - zapoznaj się z tym artem: https://edukacja-pozycjonowanie.pl/backlink...mach-analizy-bl żebyś nie zadawał kolejnych pytań ile BL pokazują te narzędzia Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Z linkcheckera mozna eksportować linki? I proponowałbym dorobienie przycisku który by przenosił listy katalogów z OmniCCL'a bezposrednio do baz, teraz jest to strasznei utrudnione Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macet Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Do omiforum mam taki cron i nie dziala - mam takie info Last cron execution time: cron_forum never wget -q -O /dev/null https://domena.pl/cron_forum.php >/dev/null 2>&1 Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breku Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 U mnie tak samo pisze a mam podpięty, ale wychodzi na to że działa bo dodaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjynio Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Sprawdzałem u Siebie, także mam NEVER przy tym cronie. Jednak w dodatku widać, że działa ! także, luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.