przemo83 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Najman przegrał bo nie brał tego co Koksu - Double Blasta i i kilku stejków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ale porażka . Mialem nadzieje ze wkoncu chlopak cos wygra ... Bez przesady, od początku byłem za koksem. Sam fakt, że najman przegrał 2 walki z Saletą który wyprowadził jeden cios i to po gongu (porządnego liścia) i przegrał dwa pojedynki świadczy o nim, ale co dziś pokazał to mistrzostwo świata. Na miejscu tych co kupili bilet to samo bym krzyczał, płacisz to wymagasz od tego zawodnika, że chociaż będzie starał się wygrać, a on myślał że skacząc koła koksa go tak zmęczy, że sam padnie. Brawo Robert ! Jeżeli ktoś płaci kasę za taką walkę to musi wiedzieć jak to się skończy. To było oczywiste że Najman przegra. Najman to zwykły celebryta, żaden bokser. Wynik dla mnie nie jest zakoczeniem. True. a teraz coś ciekawego z sieci: https://memy.pl/mem_233390_jak_to_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @up ten ciekawy mem jest według Ciebie ciekawy? Heh. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @tomek_25 Chyba ksywka zobowiązuje... if u know what i mean KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 nawiązując do tematu to dopiero początek kariery -> ludzie lubią oglądać jak robi z siebie ... ;] Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja trochę nieobeznany jestem i mało oglądalem Najmana. Kto mi powie czemu go praktycznie nikt nie lubi? Znam go tylko z MMA i wcale głupio się nie odzywał po walkach itp., więc co jest tego powodem? kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniek90 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Najman jest showman-em a nie sportowcem, dużo mówi a mało robi, juz pokazał to niejednokrotnie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopers Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Czekajcie, czekajcie za jakiś czas znowy kolejna walka Najmana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peruniasty Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Najman przegrał bo nie brał tego co Koksu - Double Blasta i i kilku stejków mało je i w ogóle dziwną rzecz zauważyłem, że Najmen to taki do bicia za kasę słuchajta, a może to interes jego życia jest ? pozwalać dawać sobie w bambus za kesz a ten jego cały pijar się opiera na pozycjonowaniu jego wizerunku w sieci, potem ustawki bo w guglach nr 1 i w pierd..l i kasa chyba dobry temat dla pozycjonerów Internetowa Baza Stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.