Skocz do zawartości

Filtr na blogerze

madox91

Rekomendowane odpowiedzi

Otrzymałem filtr za bloga stworzonego na bloggerze. Podaję adres bloga: Zbiór książek . Przedstawiciel google kazał abym zlikwidował linki w stopce oraz zmienił treści bloga, bo są skopiowane z innej strony, i właśnie za te błędy otrzymałem filtr. Moje pytanie jest w zasadzie takie:

Jeśli usunę linki w stopce, a treść zostawię tak jak jest (ponieważ proszę mi uwierzyć pracy ze zmianą treści i związanym z tym wyglądem okładek miałbym od groma) to czy dalej będą się przyczepiać?

Miał już ktoś taką sytuacje, że zmodyfikował tylko jeden powód filtra i to wystarczyło?

:)

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

Żeby zarabiać trzeba pracować. CTRL+C -> CTRL+V to raczej żadna praca, więc filtr zasłużony. Wysil swoje szare komórki i wymyśl opisy - nawet używając tylko synonimów.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Tak zrobię jak mówicie, jest tam sporo postów, cos koło dwustu,pracowałem nad tym co najmniej tydzień, no i powiem szczerze,że zdenerwował mnie ten spadek pozycji w google.

Przy okazji mam takie pytanie, bo nie chcę zakładać nowego tematu. Dużo czasu spędzam w domu i chciałbym to wykorzystać zarabiając jakies pieniądze i choćby nawet te 500,tysiąc złotych.Z dwóch stron, które mam (linki w stopce).Od grudnia mam tą stronę o fobii a zarobiłem zaledwie 20 zł, a ztego blogu to już w ogóle. Macie jakieś opcje, pomysły,byc może możecie polecić jakąś firmę,gdzie by się pracowało przez internet?Proszę o wiadomość najlepiej na pw.

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

Przede wszystkim musisz całkowicie zrezygnować z "kopiuj - wklej". Nic co przychodzi łatwo nie trwa wiecznie i w końcu cała Twoja "praca" może iść przez to na marne. Moim zdaniem zmarnowałeś tydzień. Zacznij od nowa i najlepiej przeredaguj wszystkie teksty. Zarabiać możesz z Google AdSense lub z programami partnerskimi. Poczytaj na tym forum działy, które są im poświęcone.

seowyszbanner.gif

zdenerwował mnie ten spadek pozycji w google

Zapewniam Cię, że prawdziwy autor tych opisów siedział nad nimi nieporównywalnie dłużej, i na pewno nieporównywalnie bardziej się zdenerwował, że ktoś sobie te opisy rąbnął...

Zrób to sam - blog dla majsterkowiczów

...

Racja ale in plus że zrobił im reklamę z linkami do nich ;) Nie to że popieram ale mogłeś chociaż dać opis że teksty nie są twojego autorstwa czy coś w tym stylu.

Co do zarobków - 1, 2

Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności