Skocz do zawartości

Grupowe Seo Zakupy

DlaSeo.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Zapewne wielu z was widziało promocje w stylu zakupów grupowych w dziale ogłoszenia. (Jak ktos nie widział w stopce mam Link)

Gdy sprzedamy 400 licencji katalogu(to jak na taką cenę i taki skrypt niewiele) wszyscy co zamówią otrzymają licencje za 15zł/netto. Cena o wiele niższa niż u samego producenta a sam producet zgodził się na taką akcje.

Co myślicie o tym pomyśle? Czy podobały by się wam takie akcje także z innymi produktami?

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Fajna sprawa. Oby takiego promocyjnego softu było więcej. Może jakieś ciekawe zabawki, tj. dodawareczki etc.? :))

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Pomysł fajny, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Rozwiązanie może być kłopotliwe z dwóch powodów...

- zapiszą się osoby, które później niczego nie kupią (co wtedy?)

- nie ma 'pośrednika', który by to nadzorował - tzn. jaką mam gwarancję (wiem, żadną :)), że np. gdy powiedzmy znajdzie się chętnych na 600 licencji (o czym nikt z nas nie będzie wiedział), sprzedawca roześle mailing - "słuchajcie, zapisało się tylko 250... nie mogę sprzedać licencji za 15 zł ale ponieważ byliście chętni to proponuję licencje za 35 zł)? 100% ze wiele osób się skusi...

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

Brak ceny na jaką była umowa - anulacja zamówienia. Poza tym zawsze możesz zapytać czy udało się sfinalizować ofertę u źródła.

Świeży niczym trawa na wiosnę katalog stron www - zareklamuj swój Biznes Lokalny  ZA DARMO już dziś. Usługa z FV 23% dla wpisów premium! Polub nasz fanpage i dodaj wpis brązowy za free.

@mental co do dodawarek jest ciezko bo przy sofcie jest suport który pochłania mnóstwo czasu, już rozmawiałem z kilkoma autorami i nie chętnie chcą zejść z ceny na tyle żeby to miało sens.

@my4tic co do pośrednika to właśnie ja się za to zabrałem. Co do tego z podnoszeniem ceny to dobry pomysł ale mija się z celem. Z autorami jestem omówiony na sprzedaż X licencji ustalona cena jest na taką liczbę licencji. I jeżeli część osób mi się wycofa to stracę cene. To się mija z celem i z zasadami.

Usługi dla pozycjonera

A te licencję mają możliwość odsprzedaży ? Bo jak tak to zawsze można kupić po jednym dodatkowo kilka osób aby uzbierać i jakoś się później ten niechciany dodatek opchnie.

Świeży niczym trawa na wiosnę katalog stron www - zareklamuj swój Biznes Lokalny  ZA DARMO już dziś. Usługa z FV 23% dla wpisów premium! Polub nasz fanpage i dodaj wpis brązowy za free.

Raczej nie to trzeba było by już osobiście pisać do autora, ale z tego co sie orientuje to nie ma możliwości przeniesienia licencji. Chyba że ewentualnie zgłosi się do mnie to zapisze dana osobę na kilka osób i dana osoba dostane kilka kodów(jak Miłosz nie ma nic przeciwko) Ale wtedy trzeba już się omówić że dany kod ma x licencji.

EDIT.

Rozmawiałem autorem, jeżeli określicie się ile licencji na kod nie ma problemu z odsprzedażą a kody można używać na jednym koncie;)

Usługi dla pozycjonera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności