Skocz do zawartości

[Weekendowo] Drink dla twardzieli

banalny

Rekomendowane odpowiedzi

za moich czasów ;) każdy uczeń klasy 1 technikum ;) musiał wypić to co mu zrobi uczeń klasy 5 ;) tzw. oczepiny czy chrzciny ;) widzę, że młodzież do tego powraca ;) ja obecnie wcinam drugą salaterkę galaretki, robioną na owocach po nalewce spirytusowej ;) (z malin, truskawek, agrestu, wiśni, i wszystkiego co rośnie za darmo :D (szpirytu ;) nie pędze ale znam dojście)

Miłego wieczorku życzę..

a w sumie to do poniedziałku ;)

pytanie brzmi czy ktoś kiedykolwiek pił polski bimber zanim zdecydował się na "kowbojską łiski" bo różnica niewielka, u nas też są "kowbojki na koniach" i też nas ujadą niczym dziki zachód, ino głowa mniej boli i korniszon do tego, jaka cola? gazowane i procenty? a uczył tatuś "alkoholu się nie zapija a zagryza" no ale cóż..

to coś Ty za łychę próbował?

jak chcesz polubić, to weź sobie jakąś 25-latkę, wlej na sam lód (sporo lodu) i zacznij od wąchania...

większość zaczyna od balentyny albo czerwonego jaśka... a to obrzydliwe jest :)

freelancerSEO - to przez fajkę... zawsze mówiłem, że palenie szkodzi ;)

dymna.jpg

początkujący masz racje zawsze po imprezie budziłem się z kacem nie alkoholowym lecz papierosowym...

Dobrze, że już od 4 m-c nie mam takiego problemu. 4 mc bez papierosa :)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności