Darq Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dokładnie. A mogło się z tego rozwinąć coś naprawdę fajnego. Najsmutniejsze jest to, że wszyscy zapłacilliśmy kuuuupę forsy jako odszkodowanie za decyzje kilku baranów ze skarbówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Kluska gate: https://www.2o.fora.pl/polska,30/kluska-gate,158.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 W jakim kraju ja żyje... Do tej pory myślałem, że faktycznie kantował na podatku. Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 nie kantował tylko wykorzystywał złe przepisy. Zresztą nie tylko on. Teraz jest to samo. Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 nie kantował tylko wykorzystywał złe przepisy. Zresztą nie tylko on. Teraz jest to samo. Zanim coś napiszesz to taka delikatna sugestia abyś zapoznał się z tematem na jaki piszesz co najmniej w 10% . Faceta udupili dlatego bo był uczciwy i pomimo, że mógł wykorzystać lukę prawną (jak mu doradzali jego prawnicy) zapłacił podatek ... Gdyby posłuchał prawników to mogliby mu skoczyć .... W jakim kraju ja żyje... Do tej pory myślałem, że faktycznie kantował na podatku. Ano w takim , że taki Modzelewski teraz doradza jak omijać pewne rzeczy związane z VATem ...... Który to sam wprowadzał .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 a to musze doczytać albo z kimś innym pomerdałem go Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 a to musze doczytać albo z kimś innym pomerdałem go Chodzi o prezesa Kluskę - kiedyś się z nim spotkałem i pogadałem , nie wiem czy 3jka trzyma archiwalne wywiady ale kiedyś ładnie opowiedział jak to było naprawdę łącznie z tą szmatą prokurator która go wrabiała a teraz chyba w Olsztynie jest adwokatem ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalafaR Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 nie wiem czy 3jka trzyma archiwalne wywiady czy ten masz na myśli https://www.polskieradio.pl/9/1363/Artykul/...mala-lyzka-jesc I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 nie wiem czy 3jka trzyma archiwalne wywiady czy ten masz na myśli https://www.polskieradio.pl/9/1363/Artykul/...mala-lyzka-jesc Bingo Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 No ale przynajmniej bidulki urzędnicze mają pracę... a przy okazji 4 innych straci robotę bo wynagrodzenie za pracę urzędników nie bierze się z powietrza, ale nikt tego nie rozumie więc nie mam zamiaru się denerować... forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral605 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Pan Kluska miał podpisaną umowę z Ministerstwem Edukacji i to oni sporządzili taką a nie inna umowę, wykorzystując lukę w prawie i chcąc uniknąć płacenia podatków. Niestety nie pasował po prostu niektórym rządzącym i Pani prokurator o której Beerbant wspomniał. Szkoda bo firma mogła być teraz jedną z największych firm w Europie. skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doler Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 co do pani prokurator w sprawie Kluski, to jest po prostu niemozliwym miec zdrowy system sprawiedliwosci jezeli nie bylo w nim czystek po 89, z dnia na dzien rezimowi stali sie demokratycznymi na tym samym stanowisku. Dlatego UE tak pluje na Orbana, ktory powywalal sedziow;] Biuro Projektowe. Kierownik Budowy Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 o tym samym Wojtek prawi... Zresztą weźmy takiego Kwaśniewskiego - wysługiwał się czerwonym a jak został prezydentem to oświadczył, że się mylił :/ Łajzy jedne dla kasy i władzy zrobią wszystko :/ Szkoda trochę Kluski ale taki jak on ma misję - otwiera ludziom oczy. Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.