chcewypoczac Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 https://www.youtube.com/watch?v=P5eM7WnPyWU może nie dowcip ale robi wrażenie.... Pobierz 5 bezpłatnych ebooków dotyczących inwestowania Kup czekoladę Wedla, pomóż wybranej fundacji i odbierz nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Kapitalny gość. Szacun jak stąd dotąd... babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To jest aż nie do pomyślenia. Musi mieć jakoś nadzwyczajnie rozwinięty zmysł muzyczny (jeśli coś takiego istnieje;)). Wie ktoś o co był zakład, o którym wspomina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 tak a propo: https://mistrzowie.org/409815/Rekordowy-final Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jak nie było to ustawione... to gratuluję gościowi Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chcewypoczac Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 tak a propo:https://mistrzowie.org/409815/Rekordowy-final HAHA a tak z innej beczki to w teleturnieju w którym jest potrzebna największa wiedza aby wygrać [1 z 10] to są najniższe nagrody Pobierz 5 bezpłatnych ebooków dotyczących inwestowania Kup czekoladę Wedla, pomóż wybranej fundacji i odbierz nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 i nie ma parówek kumpel ostatnio był w finale (1z10) i dostał tylko kuferek z czekoladkami... swoją drogą całkiem smaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ktos fajnie skomentowal na mistrozwie.org ;P name='M_K_S' date='18.03.12 - 20:39' post='1021849']avatar likwidator63 PW 17 marca 2012 o 14:46 Finał w 4 sekund, ehh skąd ja to znam... Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Niesamowicie 'selektywny' umysł ale fakt, box parówek chyba przyćmił ten zakład... suprizo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 program powinien zmienić nazwę z "jaka to melodia" na "z jakiej piosenki ta nuta"? swoją drogą moim zdaniem to jest po prostu NIEMOŻLIWE :-) "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcon13 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 a na yt był koment(było też na mistrzowie.org) "ja też mam finał w 4 sekundy i jakoś dziewczyny mi nie klaszczą" hehe Interesując się SEO i tworzeniem stron, na pewno zainteresuje Cię też zarabianie przez internet może jesteś fanem samochodów, motocykli, rajdów? Z niecierpliwością czekasz na powrót Roberta do F1? Zajrzyj na sporty motorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chcewypoczac Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 a na yt był koment(było też na mistrzowie.org)"ja też mam finał w 4 sekundy i jakoś dziewczyny mi nie klaszczą" hehe HAHAHAHA XD Pobierz 5 bezpłatnych ebooków dotyczących inwestowania Kup czekoladę Wedla, pomóż wybranej fundacji i odbierz nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelancerSEO Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Szacun dla faceta 4 sek ... masakra jak on to zrobił ? Cytat SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak dla mnie to jest niepojęte. Przecież kilka piosenek może zaczynać się od tych samych dwóch albo trzech nutek. Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wielki szacun. Koleś się strasznie denerwował albo taki podekscytowany był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.