Nookie669 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jaka jest strona do Google cache, chciałbym sprawdzić czy nie mam linków wychodzących poprzez obrazki (alt) na moim forum. Z góry dziękuję. Forum dla ludzi z pasją do gier oraz konsol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:domena.com Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nookie669 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 To raczej nie to, zastępuję to swoim adresem i wyświetla mi się error 404. That’s an error.The requested URL /search?q=cache:gamexcite.pl was not found on this server. That’s all we know. Forum dla ludzi z pasją do gier oraz konsol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 to na bank to. 404 oznacza, ze nie ma cache dla danej strony. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcon85 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 polecenie cache:nazwastrony.pl Jeśli masz 404 to znaczy że nie ma jeszcze Twojej strony w cache. Jeśli chcesz zobaczyć jak wygląda strona od strony googla to sobie zainstaluj narzędzia dla webmasterów Togo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nookie669 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Jakie są to narzędzie można znać nazwy? Forum dla ludzi z pasją do gier oraz konsol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 To narzędzie to https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=pl kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nookie669 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ok. Nie bardzo orientuje się w tym wszystkim, co musze zrobić by zobaczyć swoją stronę tak jak google widzi? Jaką opcję muszę wybrać? Forum dla ludzi z pasją do gier oraz konsol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubWiącek Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ale cachem nie sprawdzisz czy masz linki wychodzące z twojego forum https://www.mauermedia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nookie669 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Co to jest w ogóle "cache", możecie wytłumaczyć tak łopatologicznie Panowie? Forum dla ludzi z pasją do gier oraz konsol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Zapisana kopia Twojej strony. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nookie669 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dziękuję Forum dla ludzi z pasją do gier oraz konsol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiri Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 linki wychodzące możesz sprawdzić sobie np. darmowym programem Xenu. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.