Skocz do zawartości

szablon sklepu do oceny

qba505
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zaprojektowałem taki szablon strony głównej sklepu, znajdują się tutaj tylko niezbędne rzeczy :) bez zbędynch pierdół typu panel z bestsellerami ostatnio przegladanymi itd. proszę o ocenę użyteczności i tego czy projekt jest intuicyjny czytelny i przyjazny dla użytkownika bo takie mają być sklepy prawda ?

92768432672942953204_thumb.jpg

Dzięki za wszelkie opinie i proszę o kolejne

Przyciemniłem lekko niektóre elementy. Stworzyłem podstronę listy produktów oraz karte produktu. Strona z kartą produktu posiada delikatnie zmienioną czcionkę, moim zdaniem jest chyba lepiej niż z Arial.

Jutro postaram się zaprojektować jeszcze koszyk wraz z wszystkimi etapami ;)

93597163069713245892_thumb.jpg 60665669381844158200_thumb.jpg

Edytowane przez qba505

53087980471993051989_thumb.jpg

Zaprojektowałem koszyk, wyglądał będzie on mniej więcej w ten sposób. Jeszcze tylko kroki realizacji zamówienia ale to będzie formularz w podobnym stylu jak koszyk więc nie tego nie ma co pokazywać. Troche mi nie leży ta stopka, ale za cholere nie mam pomysłu co z nią zrobić. O ile na wcześniejszych stronach jeszcze by przeszła to przy koszyku jakoś tak "odwraca uwage od najważniejszego" czyli robienia zakupów :)

Mi tam szablon i koszyk się podoba prosty i nieskomplikowany – co więcej trzeba :)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Dobry szablon - prosty, przejrzysty, minimalistyczny

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Jeden z najlepszych projektów jakie widziałem w tym dziale ;-)

Projekt naprawdę fajny, brakuje mi tylko trzeciego, ożywiającego koloru + białego tła dla bloku "Aktywne piany" (cały content).

U Ciebie wygląda ok, ale w praktyce mało który klient będzie miał produkty z PNG z transparentem ;)

Dawid