Skocz do zawartości

Serwis turystyczny do oceny

spac
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

co prawda strona istnieje już od jakiegoś czasu, ale myślę, że nie za późno na krytykę :D

Zacznę od tego, że wygląd strony oparty jest na darmowo-płatnej (płatne było usunięcie linków) skórce joomli, dostosowanej do moich potrzeb. Jako że typowych baz noclegowych jest sporo, w mojej skupiam się raczej na w miarę ciekawych nowinakach - choć wiem, że parę rzeczy zaniedbałem.

Zależałoby mi na ocenie szczególnie krytyczniej - co poprawić - choć jakieś przychylne zdanie też jest mile widziane :)

Nie chciałem tworzyć nowego wątku, dlatego podepnę moje pytanie pod ten, otóż korzystam z darmowego dodatku facebooka - tego pod newsami. Wczoraj zauważyłem, że ma on ukryte linki - https://www.mypagerank.pl/narzedzia,linki_wychodzace - ogólnie jest ich 14. Te ukryte zrobiłem nofollow, teraz nie wiem, czy lepiej wyłączyć plugin ze strony głównej i zostawić go tylko na podstronach, czy jak? Wtedy będą tylko 2 wychodzące, czyli tak w miare.

Kończę swój wywód i podaję adres strony vacacion.pl

Z góry dzięki ;)

Kanada ciekawostki - czyli fakty, o Kraju Klonowego Liścia, które Cie zaskoczą!

Jak się wysuwa facebooka i najeżdza na mapę to część ramki się ucina. Chyba coś nie tak z z-index. Ta ramka nawet fajnie Ci wyszła.

Logo w tej czcionce trochę wygląda jak narysowane przez dziecko. Czasem prościej znaczy więcej;]

Reszta ujdzie, bo jest przynajmniej prosto i przejrzyście;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.