Skocz do zawartości

Jak szybko zrobić linki dofollow w komentarzach na WP?

Elegant
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę postawić na szybko blog, w którym użytkownicy mogą się rejestrować, proponować wpisy i oczywiście je przede wszystkim komentować z linkami dofollow coś jak asking.pl. Mam nadzieję, że znajdą się chętni na forum do komentowania, jeśli zamieszczę link w stopce. Tylko nie wiem jak na szybko w wp zrobić, żeby linki w komentarzach były dofollow bo standardowo nigdzie tego nie ma w opcjach, pewnie jest potrzebna jakaś wtyczka?

Czy wygląd jest taki ważny? Pytam, bo skoro chcę go postawić szybko, żeby wykorzystać "gorący temat" wykorzystałbym jakąś darmową templatkę a unikalną stworzył z czasem.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

możesz darmowy szablon wykorzystać.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

pewnie jest potrzebna jakaś wtyczka?

Wtyczek masz tutaj sporo:

- KeywordLuv,

- CommentLuv,

- sem dofollow,

- smart dofollow.

Na ścisłość nawet wtyczki nie potrzeba żeby zdjąć restrykcje. Przykładów w sieci jest sporo...

https://www.doitwithwp.com/remove-nofollow-...t-authors-code/

Każda wtyczka to obciążenie dla strony, czym ich mniej tym lepiej więc jeśli coś można zrobić "normalnie" to warto to zrobić.

Edytowane przez rokko

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.