Skocz do zawartości

Wizytówki top 1, 2 lub 3 - czyli kolejne wały pseudo firmy

aniec2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przed momentem dzwoni do mnie pan, nawijający z prędkością karabinu proponujący mi wypromowanie wizytówki do strony na top 1,2 lub 3 na wybrane hasła. Zaczynam dociekać jakie to wizytówki i z tego co zrozumiałem chodzi o wpisy w katalogach. Usługa na rok 158 zł (chyba jeśli czegoś nie pomyliłem).

Zacząłem wiec robić sobie jaja i pytam sie o frazę "kredyty" i oczywiście konsultant zapewnia mnie bez wahania o Top 1-3.

Naprawdę poważnie zastanawiam się nad zgłaszaniem gdzieś takich firm...

Miałem podobny telefon z pkt.pl i też zapewnienia na top 1-3 i gość też nie dał mi dojść do słowa chciałem mu tylko powiedzieć że na swoje frazy już jestem w top 1-3 za free:)

Wykonuję instalacje elektryczne oraz alarmowe więcej info na PW

Sprzedam domeny link do aukcji Klik

Pewnie są akredytowanym partnerem Google i po wysłaniu meila do Mata, że firma X zapłaciła 150, Mat puszcza oko do Guglarza, a On niby to przypadkiem, niby niechcący zasypia z noskiem na klawiszu: Up To top1-3 > www.adres.pl

Prosta sprawa!

Edytowane przez zakręcony

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

pkt ostatnio wzięło się za śląsk, nawet mnie bardzo irytujący pan odwiedził, którzy rzucał żartami ala karol z familiady i domagał się abym wykupił płatny wpis u nich, bo to mi pomoże. Spuentowałem go pięknie i w zasadzie teraz spokój z telefonami, ale wiem, że to tylko chwilowa słabość przeciwnika ... za rok znów zaatakują :)

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Poproście o gwarancje na piśmie wprowadzenia w top Waszych stron - skończą się telefony ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Identyczna gadka była kiedyś z PF, wrzucają firmę do swojej wersji online, i pozycjonują do TOP 10 w Google, oczywiście fraza taka jaką wybierze klient.

Oferuję profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych. Pozycjonujemy również ciężkie frazy, również branżę ero, hazard. Wystawiam F.VAT, proponuję klientowi przejrzystą umowę. Masz pytania ? Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

handlowcy z PF byli bardziej wyrafinowani, wciskali klientom że wykupienie platynowej/diamentowej wizytówki daje im miejsce na górce map googla, bo współpracują itd.

Reklama w książkach powoli umiera więc szukają jelonków w inny sposób.

ZBIERAM NA REHABILITACJĘ DLA BRATA JAK MOŻESZ PRZEKAŻ 1,5%

Zgadza się, spece z PF starali się sugerować że współpracują z G. przez co ich klienci są wysoko w wynikach.

Oferuję profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych. Pozycjonujemy również ciężkie frazy, również branżę ero, hazard. Wystawiam F.VAT, proponuję klientowi przejrzystą umowę. Masz pytania ? Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Panowie czy da się gdzieś zgłaszać takie firmy? Jesli tak to jak motywować takie zgłoszenie?

Wkurza mnie to i denerwuje bo to nie tylko nabijanie klienta w butelkę ale też (a może przede wszystkim) psucie opinii całej branży.