Skocz do zawartości

pytanie o systemy wymiany linkami

adam4
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie czy jak dodałem linki z systemu na strone i będę ją linkował tak jak zrobiłem teraz to moge dostać od google bana??

Zrobiłem dzisiaj 2 strony na darmowych serwerach i mam zainstalowane wordpresy na nich to moze na nich ustawić linki ale jeszcze strony są niezaindeksowane w google to niewiem czy to coś przeszkadza i czy usunąć z tej strony https://web-gry.eu o tą właśnie strone mi chodzi mam 2 systemy livelink i jeszcze jakiś teraz niepamientam właśnie.

na Twoim miejscu najpierw poszukałbym informacji jak stosować SWLe , potem zająłbym się zdobywaniem linków stałych a na samym końcu zająłbym się SWLami ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie zaczynaj nauki od SWL-i.

Zapomnij o tym na co najmniej pół roku i się ucz, wtedy może mniejszą krzywdę sobie zrobisz.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

lepiej usuń i weź się za podstawy

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

czyli lepiej usunąć tak i tylko poprostu katalogować i zdobywać linki z innych stron i forum??

Dokładnie tak. White hat seo stosuj a nie SWL-e sprzeczne z wytycznymi Googla jak chcesz naprawdę zaistnieć w sieci na dłuzej.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Niewiem czy dobrze zrobiłem bo z mojej strony podlinkowuje strone na darmowym serwerze na którym mam zaplecze. Mam zaistalowany system livelink a wcześniej linkowałem na moją strone co był system tylko dziennie ustawiłem na 10 linków stałych. pozycjonuje https://web-gry.eu na frazy gry online i na gry internetowe. I mam pytanie czy taka ilość dziennych linków może żle wpłynąć na strone na której jest system zainstalowany i linkuję ją zarazem?

Pomijając Twoje pytanie, podałeś nazwę domeny, a w stopce masz zainstalowanego SWLa. Zaraz znajdzie się np. taki D... życzliwy i masz pozamiatane. Nie polecam Ci instalacji swla na swojej stronie, linkować możesz jeżeli potrafisz - 10 linków to mało.

Pozdrawiam,

Patryk.