Stal-Mielec Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam, mam zamiast stworzyć 10 tematycznych stron internetowych (różne frazy). Wszystkie strony będą na 1 ip na hostingu proserwer.pl. Dla każdej strony chce stworzyć 32 zaplecza seo (każdy na innym IP, hosting- www.seo-host.pl). Blogi pozycjonować przez jakiś program a'la seoadder. Tak to mniej więcej wyglądać: Nie wiem czy to ma jakiś sens, czekam na jakieś dobre rady. Pozdrawiam! PS.Strony i zaplecza będą anglojęzyczne. TinyChat Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Blogi pozycjonować przez jakiś program a'la seoadder. Denerwują mnie takie określenia Po pierwsze sam Adder nie będzie pozycjonować za ciebie, po drugie Adder już od dawna nie jest polecany przez użytkowników- są znacznie lepsze automatyczne dodawarki Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stal-Mielec Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Napisałem "a'la seoadder" ta nazwa akurat mi do głowy wpadła. Chce na każdego bloga WP wrzucić po 10-15 unikalnych artykułów i pozycjonować je przez jakąś dodawarke, ręcznie 300 blogów nie ogarne ;p TinyChat Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 na fraze seoduper powinien być na tym forum nałożony filtr tak profilaktycznie za uprawianie szeptanego edit: takie zaplecze szybko zostanie zbanowane. dziękuję. reszty nei trzeba. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgredzie, to atak na mnie ? Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stal-Mielec Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 edit: takie zaplecze szybko zostanie zbanowane. dziękuję. reszty nei trzeba. Jak musiał bym zmodyfikować swoją strukturę żeby do tego nie doszło? TinyChat Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Czy mnie się wydaje, czy Ty chcesz postawić to zaplecze na subdomenach stron docelowych? Jeżeli tak, to to nie jest dobre rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stal-Mielec Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 nie, nie. Na zaplecze będzie 10 innych domen z nich po 31 subdomen na innych adresach IP. TinyChat Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Z tych 31 subdomen to zrezygnuj. W ogóle nic najlepiej nie stawiaj na subdomenach, a jeżeli już to nie w takich ilościach. Zacznij najpierw od stworzenia zaplecza na 10 domenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisham Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ban za kropki po "nr" imho Chociaż te subdomeny w zapleczu pomieszaj, bo jeśli dobrze rozumiem to każda strona docelowa dostanie link z xxxblog.pl i 31 z subdomen xxxblog.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stal-Mielec Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dzięki, myśle też o stworzeniu 32 domen i wtedy każdy blog by miał wszystkie subdomeny z różnych domen. Takie pomieszanie wystarczy? TinyChat Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stal-Mielec Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 boomp TinyChat Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisham Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 To nie jest forum nastolatek.pl, tu nie robimy boomp Czy takie pomieszanie wystarczy? Aż ktoś Cię podpierniczy, wystarczy. Kiedy ktoś Cię podpierniczy? Tego nie wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.