Nikonem Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego "Pierwsza zima" wyżej. Widzę, że nikt nie obejrzał, nie zrozumiał. Poniżej najlepszy koncert wszechczasów: 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Co za dokument... I koncert: e: kopę lat, a oglądałem to wtedy w TV, potem już nie. Ależ to jest dobra Muza w takim gronie. e2: odsłuchałem dzisiaj w całości, większość nagrań x2 lub x3. Bosze, ależ oni tego nie zje*b*ali, RISPEKT Edytowane 1 Lutego przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Iron Maiden, kapela dla podstarzałych nastolatek. Cenię ich za ten jeden utwór. Nie potrafią go dobrze zagrać, więc ten Pan ich wyręczy. 1 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Ostatnio coraz częściej wracają klasyki albo ich aranżacje. Może coś lżejszego... 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Sam nie wiem co o tym myśleć, ale bawiłem się dobrze Możdżer jest dobry dopóki nie gada Edytowane 17 Lutego przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Wróciłbym do czasów kiedy z @Nikonem wrzucaliśmy dobre hity..ale są ograniczenia.. To Nikos for You wbrew temu co wielu myśleli śledziłem ten beton niech ci się wiedzie Czuje, że walniemy jeszcze piwo ino ja zerówka ale nie tu o tym gadać 1 2 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Przekonanie do dalszej ścieżki Radiohead poza Creep zajęło mi lata. Na szczęście kolega pomógł. Bardzo chciałbym tam z nimi, na koncertach być. To jest prawdziwa MUZA, kochani. Nie bez zastrzeżeń, ale polecę ten kanał: 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Kaczkowski, Mini Max... Chyba było, ale co z tego? I "The moon is a powerful lover", Claire Hammmil. Bardzo przeniesione w czasie do przodu: Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Mam głęboką i uzasadnioną awersję do cycatych skrzypaczek. Ale co zrobić, Mistrz ma zawsze rację. Film i Muza Interstellar ma dla mnie wartość bóstwa. Nie pozwalam na bezbożną krytykę, bo to dzieło absolutu. Chętnie wypożyczę szpadę, by zabić durnych krytykantów. No cóż, miałbym większy szacunek, gdyby cycki trzymał dalej od siebie 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano Wtorek o 20:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:05 Musze, bo się uduszę. Polecajka od Z. Hołdysa. Co za ekipa, Matko Boska! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu @Nikonem Mam głęboką i uzasadnioną awersję do cycatych skrzypaczek - Ja na nowo odkrywam Clinta.. Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi