Nikonem Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Panowie mają wielki talent: Benjamin Clementine "Adios" Justin Furstenfeld "Angel" 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) @up, tym razem postaram się dorównać Ci poziomem melancholii e: i jeszcze Coś... https://www.youtube.com/watch?v=5Z67XSwLZvo Edytowane 5 Września 2014 przez Trotyl 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Tak, masz rację. Podobno nie jestem typem melancholika ale co zrobić, lubię taką muzę. Miałem "ciężkie" dzieciństwo- wychowałem się na audycjach Beksińskiego, 4AD i Joy Division. Wesołe nutki, prawda? Prawdę mówiąc zrobiło mi się smutno, że Nalepy już wśród nas nie ma i Miry też... P.S. Na przyszłość jednak postaram się takie nastroje przynajmniej tutaj hamować 3 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Podejrzewam, że gdyby Ciebie ograniczyć do ska i reggae, to i tak byś znalazł coś odpowiedniego Widać trochę depresji p. Beksińskiego żyje w Tobie. Nie hamuj się, zbliża się sezon na sentymenty 4 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 a może dzisiaj troszkę polskiego akcentu? Glaca i Sweet Noise: i w "świeższym" wcieleniu My Riot: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Glaca i Sweet Noise: pfffff. .... zapomniałeś o NAJLEPSZYM kawałku Sweet Noise ;P 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 nie zapomniałem - zastanawiałem się, co wrzucić... bo mają w projekcie My Riot na sumieniu też taki gorzowski epizod: ...ale pomyślałem, że Bruk na pewno zaraz ktoś wrzuci, jak wywołam Glacę do tablicy A jeszcze taka ciekawostka na dobranoc - Ozzy śpiewa Lennona: https://www.youtube.com/watch?v=awOcbVoS4yE#t 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) ..ale pomyślałem, że Bruk na pewno zaraz ktoś wrzuci, jak wywołam Glacę do tablicy a nie pomyślałeś o ghetto ?? i takie małe cuś Edytowane 6 Września 2014 przez unnamed 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 w sumie dzisiaj jakoś nie ale Glaca od lat nieźle mnie zaskakuje (pozytywnie) w kolejnych projektach na Woodstocku w Kostrzynie i myślę, że należy się mu kilka chwil na naszym ołtarzyku https://www.youtube.com/watch?v=4O2hQnrZjGc i fantastyczny występ z projektem Republika (w mojej ocenie najżywsza wówczas interpretacja Grzesia C.): 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Z występów Glacy zapadł mi mocno w pamięci ten: e:s Edytowane 6 Września 2014 przez Trotyl 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 a dzisiaj rano rozbudził mnie łagodny dziewczęcy głos... ...Evanescence uwielbiam połączenie ostrych gitar i delikatnej kobiecości w wokalu od kiedy pierwszy raz usłyszałem Anię Ortodox ... qrcze; to już dawno 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ze Sweet Noisa jest jeszcze fajny i akuratny tutaj kawałek "wyżej", ale już wrzucałem Co do Evanescence to jeszcze dorzucę dwa teledyski: połączenie ostrych gitar i delikatnej kobiecości w wokalu Trochę mi tego chodzi po głowie, jeszcze pomyślę... 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Trochę mi tego chodzi po głowie, jeszcze pomyślę... oj mi też to wrzućmy troszkę dziewczyn na dobry początek tygodnia. Nie tylko te dziewczęta, co dawały wokal przy ostrych gitarkach (ale koniecznie też ) słodziutka Alanis Morissette: a nie wiem, czy pamiętacie taki duecik? ja nadal je uwielbiam... i ubolewam, że dziewczyny już nie grają wspólnie: Shakespears Sisters: dawać kolejne 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 no chyba nie onieśmieliłem zacnego towarzystwa i podrzucicie jakieś fajne ulubione wokalistki może za słabe te gitarki i głosiki powyżej, to polecam The Agonist z Alissą White-Gluz (taki kobiecy głosik): a tu Alissa w innym projekcie - z Arch Enemy: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 słodziutka Alanis Morissette: Alanis bez Natalie .... i inna fajna babeczka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi