Trotyl Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Grzegorz z Ciechowa - polski artysta polskiego pochodzenia w bardzo polskim teledysku. Chociaż takiej Polski już prawie nie ma: Mamy na ruszcie muzykę filmową. Hmm, podejrzewam, że wrzucałem. Mam taki sentyment do tego kawałka, że nawet jeśli, warto powtórzyć Tak na zachętę do pracy, "młodzi wilcy" 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Przed przyjazdem Black Sabbath do Łodzi chciałem się podzielić takim kowerkiem <nowesłowo> "War Pigs": (fajny skład na scenie) a jakby się ktoś zastanawiał, czy dziadków jeszcze warto zobaczyć latem 2014, to koncercik z tego roku tak dla rozgrzania zmarzniętych kości (oczywiście startujemy War Pigs) będzie głośno będzie ciężko ale będzie zabawa będzie się działo https://www.youtube.com/watch?v=oW29hs8uHqU i teraz mam dylemat, czy wolę słuchać riffów w wykonaniu Zakka czy Tony'ego grają zupełnie inaczej i obaj do mnie przemawiają Woodkid dzięki. coś nowego ::::::::::::::::::::::::: o qrcze... oni nadal grają... Skid Row: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) @up, Kaczkowski zaprezentował kilka nagrań z koncertowej płyty Black Sabbath z 2013. Nagrywali chyba w Australii, brzmieli bardzo dobrze! e: teraz dopiero zobaczyłem, że właśnie to wrzuciłeś Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twintip Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Iza Lach. W Polsce było o niej cicho póki nie zainteresował się nią Snoop Dogg. Najlepszy cover jaki ostatnio słyszałem. https://www.youtube.com/watch?v=ZbxS00bZHmc 3 Zapraszam do skorzystania z darmowej reklamy w Internecie i dodawania ogłoszeń biznesowych w portalu biznesowym solidnypartner.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 @up, spoko, podobało mi się, dzięki! Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Iza Lach. ooo... bardzo fajne. Dzięki. poproszę więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twintip Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Cieszę się niezwykle, dam z siebie wszystko 2 Zapraszam do skorzystania z darmowej reklamy w Internecie i dodawania ogłoszeń biznesowych w portalu biznesowym solidnypartner.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 W ramach poszerzania muzycznych horyzontów: The Knife "HeartBeats" (głos w Fever Ray) oraz Susanne Sundfor "The Brothel" (wolałbym żeby śpiewała po norwesku jak Kari Bremnes czasami) czyli inspirujemy się muzą ze Skandynawii (The Knife- Szwecja, Susann- Norwegia). Może ktoś z was zna coś ciekawego z Danii, by było do kompletu? 4 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twintip Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Moim skromnym zdaniem najlepszy utwór "Kapeli ze Wsi Warszawa" - płyta 2008 r. 1 Zapraszam do skorzystania z darmowej reklamy w Internecie i dodawania ogłoszeń biznesowych w portalu biznesowym solidnypartner.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Nikonem skąd wygrzebałeś The Knife ? Słuchałem tej grupy namiętnie na studiach .Robilismy nawet wieczorki z winkiem przy tej kapeli i mała PROWOKACJA ...... ;P wiem że wszyscy już tym żygają bo jest wszędzie - na PIO już też Edytowane 23 Grudnia 2013 przez unnamed 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 i mała PROWOKACJA ...... Bo na filmiku George przyjechał z laską a woli ku*aski 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twintip Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 To jak już uderzamy w te "tony" to nie musicie w tym roku przygotowywać żadnej świątecznej playlisty gdyż jest to: 1 Zapraszam do skorzystania z darmowej reklamy w Internecie i dodawania ogłoszeń biznesowych w portalu biznesowym solidnypartner.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 W ramach poszerzania muzycznych horyzontów: Może ktoś z was zna coś ciekawego z Danii, by było do kompletu? no to z Danii coś zupełnie świeżego... Z Danii, bo tam się poznali i wspólnie zainspirowali. Międzynarodowe trio: Blueberry to alternatywny projekt wielokrotnie nagradzanych muzyków ze środowiska duńskiej Carl Nielsen Music Academy. Skład zespołu: Ania Rybacka (PL) - vocal, looper, effects Adnan Zukanović (Bosnia) - synhesizers, piano Roux Spana (PL) - computers&keyboards a teraz coś świątecznego od Dava Coverdale'a z WhiteSnake 10h Whamu... nie zniese tego nie zniese... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 no i dostał nam się jeszcze jeden prezent od Mikołaja... pełen zapis koncertu Metallica'i "Freeze 'em All" - świeża sprawa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Mija 14 lat od Jego śmierci. Nie zgadzałem się z Jego wieloma wyborami a szczególnie z tym najważniejszym. Był jednak moim bogiem muzycznych fascynacji wieczorów i nocy. Tomku, gdziekolwiek jesteś dziękuję Ci za wszystko! Tomasz Beksiński 26.11.1958 - 24.12.1999: "Tomasz Beksiński był tłumaczem języka angielskiego. Przetłumaczył m.in. wszystkie ówczesne filmy o Jamesie Bondzie, Harrym Callahanie i niemal całą twórczość filmową i telewizyjną grupy Monty Pythona, których był gorącym miłośnikiem oraz kilkadziesiąt innych filmów, między innymi: Milczenie Owiec, Dzikość serca, Rój, Ktoś mnie obserwuje, Robin Hood – książę złodziei, Czas Apokalipsy, Po tragedii "Posejdona",Ptasiek, Szklana pułapka, Nie oglądaj się teraz, Drakula, Frankenstein, Zabójcza broń, 1941, Smętarz dla zwierzaków, Wściekłe psy. Współpracował z TVP i firmą ITI.Tłumaczył również teksty piosenek, prezentowanych zespołów takich jak np.: The Cure, Devil Doll, Genesis, Marillion, Iron Maiden, King Crimson, Pink Floyd, The Doors, Ultravox, Joy Division, Lacrimosa, Depeche Mode, The Sisters of Mercy. Fragment Jego ostatniego artykułu w "Tylko Rock" numer 1/2000, który ukazał się po Jego śmierci: Spójrzmy więc wstecz i wspomnijmy to, dlaczego warto było żyć: Kruk Edgara Allana Poe. Zamek Karmazynowego Króla. 17 minuta Echos Pink Floyd. James Bond. Nights In White Satin The Moody Blues. Adagio Albinioniego. Kobieta Wąż (The Reptile) w kwietniu 1970 roku - seans w sanockim kinie San, kiedy po raz pierwszy i ostatni bałem się na horrorze. Atom Heart Mother. Andante z Tria Es-dur Schuberta. Tom and Jerry. Coca-cola i ketchup. Rzygający grubas w Sensie życia wg Monthy Pythona. Czas apokalipsy. Drugi koncert Marillion w Gdańsku, gdy Fish śpiewał Lawendy "tylko" dla mnie i Anki. Clint Eastwood i scena z rondlem w westernie Joe Kidd. O fortuna - pierwsza pieśń z Carmina Burana Carla Orffa. Twin Peaks. Wizyta w Domu Kobiety Węża (Oakley Court pod Londynem). Wzruszenie, gdy przyszło mi zapowiedzieć koncert Petera Hammilla w Filharmonii Pomorskiej w Bydgoszczy 14.10.1995. Miłość w czasach zarazy Marqueza. Lost Highway. Noc i poranek 31 maja 1998... Wszystkie te chwile przepadną w czasie, jak łzy w deszczu. Pora umierać. Pink Floyd Echoes: Nie trzeba nic więcej dodawać, prawda? ... Być może utwór, który wybrał na swój Requiem: Closterkeller "Violette": Edytowane 25 Grudnia 2013 przez Nikonem 4 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi