mmarek Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Zastanawiam się kiedy wpadnie tu jakiś słuchacz jedynąprawdęgłoszącego radia i pozwie Was o obrazę uczuć religijnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Tu są same spokojne klimaty Do cięższych dojdziemy... My to nie Urban na YT Oprócz chyba nie było nic bardzo obrazoburczego.Klient nasz pan: Cradle of Filth - Satanic Mantra e: ----------------------- Jak już napisałem to dorzucę propozycje z innego klimatu: Edytowane 25 Października 2012 przez Trotyl 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukatan Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Mikeusz dokładnie początkujący przegina powinien napisać że bogów jest wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Sami widzicie, że monoteizm się nie sprawdza (taki pogląd już jest podstawą o pozew). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Oczywiście że się nie sprawdza. Jest tak wiele ciekawych gatunków muzycznych: black metal, death metal, gothic metal, pagan metal, thrash metal, industrial, hardcore. Więc nie ma co się skupiać na jednym, świat jest piękny bo różnorodny Natknąłem się na dość nieudany teledysk wcześniej wspomnianego Steve'a Vai'a z 2CELLOS, muzycznie - bardzo fajny cover: https://www.youtube.com/watch?v=PTQ-QycaBmQ 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dzisiaj pod wpływem tego wątku, zrobiłem wycieczkę w przeszłość.... i posłuchałem zapomnianych... z mojego podwórka (dosłownie): i ulubiony (co ja na tym gitar rozstroiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Dziś kolejny "klimat" na warsztacie: Arkona - Po Syroi Zemle nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Trotyl... U made my day TX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ostatnio polecałem film biograficzny o Ianie Curtisie to dzisiaj dla odmiany również chciałbym polecić film ze Stevem Vai'em w ciekawej roli, ale przede wszystkim - autorem części muzycznej. Jak ktoś znajdzie lepszą kopię, to śmiało: szukam do swojej kolekcji CROSSROADS Zatem troszkę bluesa na niedzielny poranek z "szeptankami" od złego boga na skrzyżowaniu życia... Film sam w sobie nie powala, ale... kawał fajnej muzy no i mój BÓG nadaje niezłe riffy na swoim gryfie no i jak jesteśmy przy filmach muzycznych, to musicie też zobaczyć Brave Marillionów, z tym, że nie mogę znaleźć całego filmu (a mojego DVD nie będę wrzucał): jak ktoś znajdzie; niech podeśle linka, to podepnę bo ten filmik powinno się oglądać od początku do końca (byle nie mieć zbyt dużej depresji, bo łatwo się pociąć...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Na niedzielne popołudnie trochę spokojniejszych klimatów. Klasyka Polska: Daab - Kalejdoskop moich dróg Daab - Fryzjer na plaży Dzisiejsza Polska: paprika korps - zdecydujcie się Światowa klasyka: Max Romeo - Chase The Devil nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Zaraz 1 listopada to czas na wspominki… Rzecz o przemijaniu… Czyli kiedy bogowie schodzą z Olimpu… …żeby się nażreć ostryg i frytek Live In Pompei https://www.youtube.com/watch?v=n1yxNjU7u_8&feature=related i coś od pijanego jaszczura: LIVE at Holywood Bowl https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=taG95SKKMVE&feature=endscreen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dzięki za 1,5h Floydów zobaczę jutro jak się przy nich koduje Widać i polskie kapele korzystają z ich spuścizny. Ja męczę ostatnio Radogost. Połączenie skrzypiec, gitar i lekkiego growlu rozkłada na łopatki. Coś z ich ostatniej płyty "Dark Side of the Forest", szkoda że jest po angielsku: Bardziej podobają mi się ich starsze polskojęzyczne płyty: "W cieniu wielkiego dębu" i "Dwa Hektary żywego Lasu". Radogost - Tam Skąd Pochodzę nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dzięki za 1,5h Floydów zobaczę jutro jak się przy nich koduje ja często przy nich pracuję jak planujesz dłuższą pracę, to jeszcze tubka z koncertu w Gdańsku, na którym oczywiście byłem: https://www.youtube.com/watch?v=yw3b0ESOwTs&feature=related a jak już jesteśmy przy fajnych koncertach, to ten z Sewilli też powinien się spodobać (i fajny do pracy): https://www.youtube.com/watch?v=UhhYqr44LfU&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 a tutaj mam jeszcze taką małą ciekawostkę dla koneserów: https://viprhealthcare.typepad.com/files/celldweller---disposable-war-pigs-metallica-vs.-black-sabbath-vs.-dubstep.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi