intermax Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 początkujący : Pozwolę się nie zgodzić: to nie ateiści, tylko bogowie a świadczy o tym ilość ich wyznawców w przeszłości, teraźniejszości i niestety przyszłości. dla ludzi Bóg dla siebie ateista ,nawet Bóg wczechmogacy czy allah to ateiści no bo w kogo wyżej wierzą Twitter Agencja Reklamy plus Seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 @intermax, wiara w siebie nie jest ateizmem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intermax Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 W siebie można wierzyć na różne sposoby o ile wiara w swoje możliwości to coś pozytywnego(wiara w siebie to tez wiara w Wszechświat którego jesteśmy jednym z elementów) to już wiara w swoja nieomylność to już ateizm ,ale nie jestem ekspertem to moje zdanie a gdzie jest ta granica to ni wiem. Twitter Agencja Reklamy plus Seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 nawet Bóg wczechmogacy czy allah to ateiści no bo w kogo wyżej wierzą W to, czego sobie tylko zażyczysz. Tak już bogowie mają: przyjmują atrybuty nadane im przez ... ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostrek2 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 pomijając powyższe spory, podrzucam kilka utworów Yann Tiersen - La Noyee Michał Lorenc - Taniec Eleny Rachel Portman - Vianne Sets up Shop https://www.youtube.com/watch?v=9r4NC0eB3cY a to już bez filmowego kontekstu: ZAZ - Je veux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 no to nieźle... skwituję krótko: jezzy! może to późna godzina albo grypa mnie tak osłabia ale ten zestaw oderwał mnie zupełnie od pracy... ...końcówka zabiła dzięki: poproszę o więcej takich smaczków BTW muza z tych filmów od razu mi włącza niezłe retrospekcje mi do głowy przychodzi Björk - It's Oh So Quiet ooo... właśnie tego potrzebowałem na zamknięcie 'sesji' jakość taka sobie, ale to jest Björk, którą kocham: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 a w sobotni bezsłoneczny poranek kołysze mnie - kolejna moja miłość ... jakby tak podsumować, to generalnie kochliwy jestem ... albo inaczej: moje miejsce nad stołem ofiarnym jest wystarczająco duże, żeby cały ten panteon tam zmieścić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) Coś z naszego podwórka Szkoda tylko, że nie znalazł się nikt kto by ją zaprowadził tam gdzie powinna dojść. Edytowane 19 Lutego 2012 przez bogdansenator Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Boguś, potrafisz mnie rozwałkować i to lubię zatem może coś dla rozluźnienia i zmiany klimatów... i całe PiO się delikatnie buja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Taki głos w polskiej piosence szybko się chyba nie powtórzy. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 fakt... niestety... i takie włosy... szkoda tylko było ją oglądać u kresu wycieczki na Olimp... smutny widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Coś zupełnie z innej beczki. Byłem ostatnio na kilku takich pokazach, coś fascynującego Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To jak szukamy innych inspiracji to mnie swojego czasu zaczarowali miałem okazję oglądać ich w Las Vegas i przeżycie należy do tych, które pragnie się powtórzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) Z tego samego tematu, irish dance, wreszcie znalazłem ten kawałek. https://www.palacenet.com/default.asp?genre=1&venue=2# Edytowane 20 Lutego 2012 przez bogdansenator Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Qrcze, Boguś, ja tu do roboty się muszę zabierać, a Ty mnie tak z grubej rury... Uwielbiam dobry balet, ale chyba pierwszy raz widzę dobry i tak nasycony wątkiem "IRAckim"... fajne dzięki i proszę o więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi