casser Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam Na jednym z forum miałem dosyć dawno otwarte konto i link do mojej strony wstawiony w sygnature. Moich wypowiedzi było ponad 50. Tamtej strony dawno już nie ma, natomiast od niedawna pracuję nad nową stroną, oczywiście pod innym adresem. Czy mogę zmienić sygnaturę na tamtym forum? Czy "nagłe" pojawienie się ponad 50 linków z jednej domeny może zaszkodzić czy raczej google nie zaindeksuje wszystkich naraz? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Możesz wykonać taką operację, nie powinno to w żaden sposób zaszkodzić stronie. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casser Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dodam jeszcze, że obecnie mam ok 200 BL. Nie będzie nienaturalny nagły wzrost o 25%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nic się nie stanie, te linki są słabe, i nie zaindeksuje ich szybko. Przecież taki link może wstawić każdy, żadnych sankcji za to nie będzie. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Panie 200 BL - jak będziesz zmieniał w jeden dzień 20 000 to pisz taki temat. Choć to może zależeć od strony i jej łącznej ilości linków. Pamiętaj że google nie do razu indeksuje wszystko ale powoli. Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Nawet jak zmieni to i tak chwila minie, zanim google wyłapie wszystkie linki, więc nie ma o co się martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex44 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Panie 200 BL - jak będziesz zmieniał w jeden dzień 20 000 to pisz taki temat. 20 000 z 200 różnych domen. Rzucanie palenia - czyli pewien test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.