andrzej1101996 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam ;] Prosił bym o ocenę mojej strony która ma służyć promowaniu książek. buybooks.manifo.com Strona wykonana z szablonu gdyż html , css itp jest dopiero w nauce Wiem że trzeba usunąc stopkę i tę górną belkę ale to z czasem Szukam też kogoś zeby zmienił nastrój obrazków na bardziej zimowy i mam nadzieje że znajde coś ciekawego ... Jest to moja pierwsza strona i wiem że nie jest idealna więc proszę o ocene i komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojciech Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 warto też usunąć ten padający śnieg Pyszne blogi kulinarne :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schollu Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ja poleciłbym zmianę "kropkowanego tła". Może z loga zrób anchor'a ? SKLEPY INTERNETOWE PRESTASHOP Skórki PrestaShop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Przede wszystkim, kup jakąkolwiek domenę. Ja nie kupiłbym nawet paczki zapałek w serwisie, założonym na bezpłatnym pseudo hostingu. Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wiem, że zależy ci na panelu ale proszę Cię weź sobie httrack copier usuń brandy postaw na własnym serwerze i jak coś to edytuj w NVU please Jak chcesz mój cms i serwer za darmo to pisz na PW Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Cóż to za strona, kiedy po wejściu w obojętnie jaką kategorię jestem odsyłany do serwisu złotemysli? ;-) Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatiPati Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Wydaje mi się że bez śniegu byłoby lepiej;) 3 Miesiące pozycjonowania GRATIS! Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.