kubawasko Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zapraszam do oceny strony www.sony-vita.com.pl www.mypsvita.pl - Konsola przenośna PS Vita, PlayStation Vita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Całkiem ładny serwis, aczkolwiek nie podoba mi się czcionka użyta w głównym ajaxowym boxie. Zarówno te białe tytuły, jak i czarny tekst na niebieskim tle nie wyglądają fajnie. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schollu Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 coś to logo takie wybrakowane. SKLEPY INTERNETOWE PRESTASHOP Skórki PrestaShop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mi się tylko slider na górze nie podoba, bo jest zbyt duży i za bardzo wali w patrzałki... Sklep VEX Media - może kiedyś... Katalog DBD Studio - nieśmiała reaktywacja. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schollu Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mi się tylko slider na górze nie podoba, bo jest zbyt duży i za bardzo wali w patrzałki... rzeczywiście po zmniejszeniu banera będzie o wiele lepiej. SKLEPY INTERNETOWE PRESTASHOP Skórki PrestaShop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Było było było było! Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.