Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

No powiem szczerze że może kiedyś stawiki były wyższe , teraz jak dla mnie to bardzo niskie , dziwi mnie fakt że seopilot obniża stawki kiedy strony są na bieżąco aktualizowane i linkowane np. jedna strona ma zaindeksowane w google ponad 1000 podstron a według seopilota tylko 200 dziwne bardzo, kolejna strona ma w google prawie 3 tyś zaindeksowanych podstron a w seopilot około tysiąca dziwne, google indeksuje nowe podstrony a seopilot nie i do tego zmniejsza stawki które itak są marne, jak bym tylko znał to przeszedł bym na inny swl w celu zarobkowym.

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Szanowni Użytkownicy!

Z przyjemnością informujemy Was, że SeoPilot.pl rozpoczął współpracę z nowym partnerem - serwisem Webpozycja.pl. Webpozycja.pl to profesjonalna platforma do sprawdzania pozycji stron WWW w Google i innych wyszukiwarkach. Szeroki zakres możliwości systemu - m.in. badanie konkurencji, analiza SERP, zaawansowana obsługa płatności dla firm pozycjonujących, czy sprawdzania mobilnych wyników wyszukiwania sprawia, że Webpozycja jest narzędziem idealnym zarówno dla klientów indywidualnych, jak i firm zajmujących się SEO.

webpozycja-logo.png

Nasi nowo zarejestrowani Użytkownicy, po dokonaniu pierwszej wpłaty środków w SeoPilot.pl, otrzymują kod rabatowy uprawniający do 20% zniżki na wybrane usługi (Premium+, VIP+ lub Agencja+), oferowane przez Webpozycja.pl

Szczegóły na ten temat otrzymacie w mailu po dokonaniu wpłaty do Systemu.

• 4 tygodnie później...

Źle szukam czy po prosu nie ma serwisów wydawców? :D

Chciałem sobie przetestować, ale jak daje kup link to tylko widzę jeden ze swoich serwisów dodanych jako strona wydawcy.

Ktoś wie o co chodzi?

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

• 2 tygodnie później...

Albo przybywa serwisów wydawców, albo coraz mniej osób korzysta z systemy jak reklamodawcy :D

Tak się jeszcze zastanawiam nad jednym motywem. Korzystam zarówno jako wydawca oraz pozycjoner (agencja). Na innym koncie pozycjonera próbuję odnaleźć serwis, w którym jestem wydawcą. Niestety, nie ma go w wynikach, po jakich kryteriach bym nie wyszukiwał. Przez pewien krótki okres, zauważyłem, że serwis się wyświetlał w tychże wynikach, i mozna powiedzieć, że były to tłuste czasy,  ale od ostatniego czasu znowu brak serwisu, a pozyskiwanie nowych linków, bardzo, bardzo wolne. Niestety nie otrzymałem żadnej logicznej odpowiedzi od seopilota na ten temat, i już nawet nie próbuje dopytywać bo za dużo jest mydlenia oczu z ich strony.

Jednym słowem, wygląda jakby mieli jakiś mechanizm pauzowania/blokowania serwisów w wynikach. Tylko po co? Na dłuższą metę, trochę sobie szkodzą takiim podejściem.

Poszukaj na odpowiednią frazę z konta pozycjonera. Też miałem ten problem, ale jak dobrze wszystko posprawdzałem t serwisy z konta wydawcy są widoczne w wynikach wyszukiwania :)

Nie mam pojęcia co jest przyczyną błędu na Twoim koncie, u mnie wszystko śmiga normalnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności