Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no nic szkoda

prosze mi powiedzieć po ilu dniach od pojawienia sie boksów reklamowych powinny być jakieś efekty, przez jaki czas sa boksy wyświetlane i co z indekscją przez roboty google tych wpisów? tzn czy sa pingowane czy samemu trzeba sie o to zatroszczyć

z góry dziękuję

no to się przypominam! Kiedy mamy się spodziewać funkcjonalności dotyczącej pełnej moderacji linków przez wydawcę? Czekam z lepszymi stronami, bo nie chcę się użerać z bramkami sms itp. za pomocą reklamacji.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

witajcie

czy mozecie mi napisac czy ten seopilot daje jakieś efekty pozycjonowania stron www, czy warto se w niego bawić?

i po jakim czasie jak już daje jakieś efekty widać pierwsze ruchy w pozycjach

nie wiem czy opłaca mi sie inwestować w ten program kase

Da się ;-) Tylko usuwasz stronę z wykupu i dodajesz ją jako giełda ;-)

Drodzy Wydawcy!

W kwestii przejścia z trybu pełnego Wykupu do Giełdy prosimy o indywidualny kontakt z działem supportu Seopilot. Każde zgłoszenie przeanalizujemy oddzielnie, dokonamy oceny i ewentualnie przeniesienia bez konieczności usuwania serwisu z Systemu oraz, co się z tym wiąże, bez utraty rozmieszczonych linków. Zwracamy uwagę, że w tej kwestii dużo także zależy od Moderatorów, którzy mogą nie przyjąć z powrotem serwisu, jeśli stwierdzą, że przechodzi z jednego trybu do innego zbyt często. Jest to niekorzystne zarówno dla naszych pozycjonerów jak i opłacalności danego serwisu. A nasi specjaliści z supportu chętnie pomogą znaleźć odpowiednie rozwiązanie, dla każdego indywidualnego przypadku. Prosimy także mieć na uwadze, że giełda ma swoje plusy, lecz nie dla każdego serwisu będzie bardziej opłacalna, gdyż płacimy w niej tylko za sprzedane linki oraz serwisy przyjmowane do giełdy przechodzą bardziej restryktywną moderację i filtrację.

Wydawcy pragnący przenieść swój serwis lub serwisy do innego trybu wykupu proszeni są o uprzedni kontakt z supportem, wtedy możemy to zrobić bez ponoszenia niepotrzebnych kosztów.

@esperance: Nie pingujemy, dostępne w naszej bazie serwisy są prawdziwe i jakościowe, a co za tym idzie często odwiedzane przez roboty wyszukiwarek.

@pyzdera: Prosimy o dokładniejsze informacje, co mam Pan na myśli pisząc o “pełnej moderacji”?

@roberto999: Tak

@monstrum: Prosimy wysłać do nas zgłoszenie przez zakładkę Pomoc. Sprawdzimy jaką ma Pan obecnie wersję kodu i pomożemy z ewentualną aktualizacją :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności