Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@SeoPilot.pl

Ja wcale nie piszę na forum, żeby udzielono mi pomocy a jedynie włączam się do dyskusji na temat systemu.

W sprawie pomocy pisałem do supportu, dałem dostęp do serwera, sprawdziliście skrypt i był zainstalowany w porządku, więc deinstalcja nie powinna mieć miejsca, a dzisiaj deaktywowano mi 3 kolejne strony na tym samym skrypcie, więc raczej nie może tu być mowy o błędnej instalacji.

Mnie najbardziej przejęło to, że tych stron nie mogę już przywrócić do systemu bo po ponownym kliknięciu "Zainstaluj kod Boksu reklamowego" są od razu odrzucane, pomimo, że były w systemie ponad 2 miesiące. I powtórzę jeszcze raz Wasze słowa: "jeśli serwis internetowy Wydawcy utrzymał się w Systemie więcej niż miesiąc, to możesz być całkowicie spokojny".

Więc dlaczego robicie co innego niż piszecie i odrzucacie serwisy, które były w systemie ponad 1 miesiąc? Na to pytanie możecie chyba odpowiedzieć na forum, bo sprawa dotyczy nie tylko mnie.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam, może mi ktoś odpowiedzieć co jest nie tak z serwisem www.agroturystyka24h.pl że od strzała został odrzucony ? W kilka sekund został przekazany do indeksacji i odrzucony ?

Dodałem wcześniej 2 serwisy i to samo, wysłalem zapytanie co jest nie tak i dostałem odp w stylu google: "bla bla to nasza tajemnica , proszę pracować nad serwisem, nasze tajniki itd..."

ale chyba coś jest nie tak bo nie bardzo wiem co w tym serwisie jest nie tak ?

Może ktoś mnie oświecić ?

Dziś mam kolejny dzień promocji :) kolejna indeksacja (poprzednia była tydzień, może dwa temu) i kolejne wielkie cięcie cen! Mówiąc językiem ze strony/maili Seopilota - gratulować, gratulować :)

i dużo myśleć nad inną giełdą...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Też dzisiaj dostałem "rabat". Ale jak nie to nie :) Widać bardzo chcą wykurzyć klientów ze swojego systemu. Strona, która była od początku spadła z 260 zł na 128, czyli 51% i to dla serwisu, który nie stracił z PR, zyskał tylko liczbę stron. Ech...

ehh ;)

obie strony spadek ponad połowę

1.

Twoja Stawka wynosiła 446 PLN. Po przeprowadzeniu ponownej indeksacji, prognozowana miesięczna Stawka wynosi 189 PLN. Oznacza to, że prognozowany zysk z serwisu za okres 30 dni wyniesie 189 PLN.

2.

Twoja Stawka wynosiła 392 PLN. Po przeprowadzeniu ponownej indeksacji, prognozowana miesięczna Stawka wynosi 185 PLN. Oznacza to, że prognozowany zysk z serwisu za okres 30 dni wyniesie 185 PLN.

moje strony monitoruje cały czas i pogorszeń nie ma

seopilot poprostu dawał wysokie stawki aby zyskać userów i możliwe że mają mało kasy

Mi też dziś poleciała stawka za forum PR3, 17k site, 15k BL w MajesticSEO. Co więcej, kiedy dodawałem to forum do systemu było o ponad połowę mniej BL i site.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Żeby nie było że seopilot tylko obniża stawki to i ja zacytuje

Twoja Stawka wynosiła 50 PLN. Po przeprowadzeniu ponownej indeksacji, prognozowana miesięczna Stawka wynosi 81 PLN.

;)

Ale faktem jest, że dzisiaj poszły niezłe cięcia bo jednej z moich stron też stawka poszła o ponad 50%...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

U mnie 2 z 6 dzisiaj poleciały o ok 50%, bez specjalnej zmiany parametrów typu bL... kolejne dwa widzę po logach, że są mocno skanowane przez roboty seopilota, więc tylko czekam na e-mail z obcięciem stawki...

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności