Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ja opisze jak to wyglada z pkt widzenia pozycjonowania.

Budzet na fraze : 400 / mies

Startowa pozycja frazy : 6

Przydzielone linki do tej pory : 5 z jednej domeny , 8 z innej , 1 z innej - jak do tej pory w cenie 400 zl za kilka linkow z podstron - nie wyglada to za dobrze.

Zobaczymy po okresie 30 dni.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ja przy budżecie 10 zł (tyle mi zasugerował system) dostałem 7 linków w jednej domenie ale za to wszystkie podstrony z PR1, 2 linki na stronie o Justinie Biberze (też z PR1) i 2 linki na podstronach z PR0 w jakimś serwisie o gotowaniu :) Tąpnięcia pozycji raczej nie zauważyłem, raz jedynie o jedno oczko ale na drugi dzień spadło :)

Swoją drogą jak klikam na pozycję strony to przekierowuje mnie jedynie na Google w języku polskim ( zaznaczona opcja "Tylko język polski"), a jak wiadomo pozycję z całości i z polski trochę się różnią... ;)

A i wiecie może na czym polega "Sprawdzanie wydajności kodu" ? Bo mam to już jakiś czas (podobno ten proces trwa 48h), a nie widzę aby jakieś "boty" śmigały po moim forum. Jak był proces indeksacji to bot latał jak szalony, a teraz cisza...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

@it_management

Tak, oczywiście, zobaczymy po okresie 30 dni.

Należałoby poruszyć tu 2 momenty:

1. Nieduże opóźnienie wynoszące 2 dni jest związane z tym, że Twój serwis ma szczególną tematykę, a niedawno wprowadziliśmy Czarną listę i od razu pojawiła się określona ilość Wydawców, którzy wprowadzili u siebie ograniczenia ale na chwilę obecną zakup linków idzie według planu.

2. Zwróć proszę uwagę, że dla swojej frazy 4-krotnie zmniejszyłeś budżet, który rekomendował Ci System.

Jeśli chcesz otrzymać obiektywną ocenę naszego Systemu, proponujemy przeprowadzić test na bardziej standardowych warunkach.

@it_management

Niby dlaczego tak uważasz?

Sprawdziłem.

Wezmy dla przykładu fraza sex :

dla nieistniejacej domeny : wyceniona została na 3032 zl

i teraz test domena : sexrura.pl który na frazę sex jest na 3 pozycji - dokładnie ta sama wycena 3032 zł

Nie wiem jak działa wasz algorytm wyznaczania budżetu ale na pewno nie uwzględnia on bieżących pozycji ani innych statystyk wycenianej domeny .

A propos, czy na tym forum są Użytkownicy, którzy otrzymują za dodany do SeoPilot.pl serwis 1000 PLN lub więcej? Prosilibyśmy o odzew, jeśli nie sprawi wam to kłopotu.

Tak.

Ciekawy fakt, że powyżej 1000zł dostają forumowe świeżaki... Ciekawe...

A propos, czy na tym forum są Użytkownicy, którzy otrzymują za dodany do SeoPilot.pl serwis 1000 PLN lub więcej? Prosilibyśmy o odzew, jeśli nie sprawi wam to kłopotu.

Tak.

Ciekawy fakt, że powyżej 1000zł dostają forumowe świeżaki... Ciekawe...

Heh, Ty i te Twoje teorie spiskowe. Niby co w tym dziwnego? :) Zarejestrowałem się na forum, tylko po to żeby śledzić opinię nt. serwisu.

Mam tylko jedną stronę, a o seopilot dowiedziałem się przypadkowo, nie z tego forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności