Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodałem stronę jak jeszcze obowiązywał bonus, teraz zauważylem instrukcje na mybb dodałem, i mam podobne pytanie czy bonus zostanie jeszcze naliczony ??

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Czy ktoś się spotkał z takim błędem:

Parse error: syntax error, unexpected T_STATIC, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /homez.131/sentencj/www/bdb4dae71d8b31480f5c8006c0751311/SeoPilotClient.php on line 7

Kod seopilot działa tylko na PHP5, a Ty pewnie używasz PHP4. Jeżeli możesz, ustaw właściwy interpreter chociaż na katalog z daną stroną.

Pozdrowienia

ja coś nie mogę dodać boxu reklamowego na stronę...

z kodu:

<?PHP

define('SEOPILOT_USER', 'coś tam mój nr');

require_once($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/'.SEOPILOT_USER.'/SeoPilotClient.php');

$o['charset'] = 'utf-8';//kodowanie strony

$seopilot = new SeoPilotClient($o);

unset($o);

echo $seopilot->build_links();

?>

po dodaniu kodu wyświetla się tylko:

build_links(); ?>

nie wiem za bardzo jak to zrobić. macie jest jakiś pomysł?

Czy ktoś się spotkał z takim błędem:

Parse error: syntax error, unexpected T_STATIC, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /homez.131/sentencj/www/bdb4dae71d8b31480f5c8006c0751311/SeoPilotClient.php on line 7

Kod seopilot działa tylko na PHP5, a Ty pewnie używasz PHP4. Jeżeli możesz, ustaw właściwy interpreter chociaż na katalog z daną stroną.

Pozdrowienia

Dzięki pomogło :)

@paweek

Miałem to samo, pomogła zmiana php.

@Mich@ł

Niestety już próbowałem umieścić kod php (nawet testowo hello world) w klamrach i nic się nie wyświetlało. Ma ktoś jakiś inny pomysł/rozwiązanie jak umieścić kod php w smartach?

Niestety już próbowałem umieścić kod php (nawet testowo hello world) w klamrach i nic się nie wyświetlało. Ma ktoś jakiś inny pomysł/rozwiązanie jak umieścić kod php w smartach?

czy próbowałeś tak? powinno działać:

{php}
define('SEOPILOT_USER', 'coś tam mój nr');
require_once($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/'.SEOPILOT_USER.'/SeoPilotClient.php');
$o['charset'] = 'utf-8';//kodowanie strony
$seopilot = new SeoPilotClient($o);
unset($o);
echo $seopilot->build_links();
{/php}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności