Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Seopilot, mam pytanie, bo może to jakiś błąd u Was - powiedz mi, wyceniliście zgłoszoną stronę na 90zł/mc - domena .pl z PR 4, SiteRank 6 i zaindeksowanymi 700 stronami - nie za niska ta cena?

@martinewg

Dziękujemy, że to zgłosiłeś. Faktycznie, Twój serwis w żadnym wypadku nie może tak mało kosztować. Widocznie wystąpił błąd. Bardzo przepraszamy i prosimy o wiadomość na support@seopilot.pl i my powtórnie wycenimy Twój serwis.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Czy istnieje możliwość wypłaty środków na zagraniczny rachunek bankowy?

2. Jak przebiega edycja już wypełnionych danych w profilu, np zmiana adresu i nr rachunku bankowego?

3. Czy linki z kategorii 'serwisy dla dorosłych' będą wyświetlane tez w innych kategoriach?

z tym adsensem to wiem :)

swoja drogą juz znalalzem odpowiedz na wczesniejsze pytanie i miałeś też racje w tym co pisałeś radd:

https://zarabiam.com/Temat-SeoPilot-pl-Syst...9601?pid=380862

ah to polska...

Cieszymy się że już wszystko jest jasne i jeszcze bardziej że mamy rację ;)

@Wilk

Nie ma powodów, żeby się niepokoić. Dany punkt został napisany, żebyśmy mogli przekazywać informacje o Kliencie do banku i Dotpay.

z tym adsensem to wiem :P

swoja drogą juz znalalzem odpowiedz na wczesniejsze pytanie i miałeś też racje w tym co pisałeś radd:

https://zarabiam.com/Temat-SeoPilot-pl-Syst...9601?pid=380862

ah to polska...

Cieszymy się że już wszystko jest jasne i jeszcze bardziej że mamy rację :)

@Wilk

Nie ma powodów, żeby się niepokoić. Dany punkt został napisany, żebyśmy mogli przekazywać informacje o Kliencie do banku i Dotpay.

nie macie racji...

chyba nie przeczytaliście ze zrozumieniem tego tematu : https://zarabiam.com/Temat-SeoPilot-pl-Syst...9601?pid=380862

Pytanie o Projekt Testowy dla pozycjonowania - zaproponowaliście słówka kluczowe, ale nie są to interesujące mnie frazy. Czy w projekcie testowym istnieje możliwość wprowadzenia własnych słów kluczowych, czy można jedynie użyć tych zaproponowanych przez Wasz system?

Dodaj swoją firmę do Katalog firm - https://otofirmy.pl | W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - https://seokatalog.pl

seopilot, czyli jak w końcu ma być stawka VAT? 0% czy n.p. ?

@Mich@ł, @Darkness

Proszę nie martwić się o to, co powinno być napisane w fakturze 0% czy NP (nie podlega, lub nie dotyczy), w danym konkretnym przypadku powinno być NP, najważniejsze jest, że podatek VAT nie jest dodawany przez Wydawcę lecz rozliczany jest przez nabywcę usługi, czyli SeoPilot.pl. Wkrótce umożliwimy automatyczne generowanie faktur i rachunków bezpośrednio w Profilu Użytkownika.

@Mich@ł i @Darkness, Proszę za bardzo nie martwić się co powinno być napisane w fakturze 0% czy NP (nie podlega, lub nie dotyczy), w danym konkretnym przypadku powinno być NP, najważniejsze jest że podatek VAT nie jest dodawany przez Wydawcę lecz rozliczany jest przez nabywcę usługi czyli SeoPilot. Wkrótce umożliwimy automatyczne generowanie faktur i rachunków bezpośrednio w profilu użytkownika.

No właśnie niestety nie macie racji... bo to czy jest 0% czy n.p. to jest istotne przynajmniej dla US...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

@nowy26

Budżet jest wspólny, ogólny dla Wydawcy i Pozycjonera w związku z czym jeśli kampania Pozycjonera nie zostanie zatrzymana, pieniądze na nią zostaną spisane z kwoty zarobionej w Systemie.

Czyli ostatecznie rachunek wystawiam tylko na kwotę, którą dostanę przelewem?

seopilot, czyli jak w końcu ma być stawka VAT? 0% czy n.p. ?

@Mich@ł i @Darkness, Proszę za bardzo nie martwić się co powinno być napisane w fakturze 0% czy NP (nie podlega, lub nie dotyczy), w danym konkretnym przypadku powinno być NP, najważniejsze jest że podatek VAT nie jest dodawany przez Wydawcę lecz rozliczany jest przez nabywcę usługi czyli SeoPilot. Wkrótce umożliwimy automatyczne generowanie faktur i rachunków bezpośrednio w profilu użytkownika.

niestety nie zgodzę się specjalnie przeprowadziłem rozmowe z użytkownikiem zarabiam.com który już Wam fakturę wystawił, faktura 0% jest nieprawidłową fakturą dla naszego US.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności